2777
2789

اگه‌بخوای فقط رو این عددا تمرکز کنی بیشتر اعصابت خورد میشه..

ورزش کن شیرینی مصنوعی رو حذف کن آب زیاد بخور غذاتم کم کن هرماه خودتو وزن‌کن ببین کم کردی.. ورزش نمیکنی حداقل پیاده روی برو هرروز 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه‌بخوای فقط رو این عددا تمرکز کنی بیشتر اعصابت خورد میشه.. ورزش کن شیرینی مصنوعی رو حذف کن آب زیا ...

درسته پیاده روی میکنم ورزش دیگه ای نمیکنم چون زانو درد دارم خودمو ول کنم هر چی شیرینی و شکلاته میخورم ولی دارم مقاومت می کنم خخخ دکترم گفت برو استخر ولی شوهرم اجازه نمیده آب هم کم میخورم  

اگه‌بخوای فقط رو این عددا تمرکز کنی بیشتر اعصابت خورد میشه.. ورزش کن شیرینی مصنوعی رو حذف کن آب زیا ...

برنامه مانکن رو خیلی وقته نصب کردم دارم کالری شماری می کنم ولی فایده نداره پیش مشاور تغذیه هم رفتم ولی دکترم گفت برنامه غذاییش خوب نیست چون کربوهیدراتش زیاده

درسته پیاده روی میکنم ورزش دیگه ای نمیکنم چون زانو درد دارم خودمو ول کنم هر چی شیرینی و شکلاته میخور ...

خب همون موقع پیاده روی آب بخور مدام تا عرق کنی. نباید موقع ورزش آب بدن کم باشه هر چی بیشتر آب بخوری بیشتر چربی دفع میکنی

برنامه مانکن رو خیلی وقته نصب کردم دارم کالری شماری می کنم ولی فایده نداره پیش مشاور تغذیه هم رفتم و ...

برو گوگل پلی سرچ کن ورزش اصطلاحی یا فیتنس در خانه ..

من یکی دارم ۳ تا سی روز داره از مبتدی تا سخت ولی بعضیاش ۳۰ روزس