2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درستو تموم کن بعد بچه.چون بچه بیاری نمیتونی درس بخونی و شرایطت سخت میشه

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

درس

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
۲سال دیگه تموم میکنم.بعد میترسم برا اقدام دیر بشه🤦🏻‍♀️

چند سالته؟

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

نباید تو این مدت با قرص جلوگیری کنین. به هورمونهاتون لطمه میزنه وگرنه 2 سال چیزی نیست.

اگرچه دقیقا نمیدونم که این گرفتن لیسانس چه تأثیری میتونه تو زندگیتون بذاره در حالیکه بعدش یهو میرید تو وادی بچه داری و دیگه معلوم نیست کی میخواین از این مدرک استفاده کنین و اصلا بعد از حاملگی و بچه دار شدن بهتون اجازه کار کردن میدن یا اینکه بازم خودتون حوصله کار کردن دارین یا اینکه دیگه دل و دماغشو ندارین. بنظرم باید اول تکلیف این مسائل رو روشن کنین.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز