2821
2789
عنوان

درس یا بچه؟🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 24 پست
نباید تو این مدت با قرص جلوگیری کنین. به هورمونهاتون لطمه میزنه وگرنه 2 سال چیزی نیست. اگرچه دقیقا ...

از قرص استفاده نمیکنم.

دقیقا خیلی دو دلم.واقعا مشخص نیس که بعدش بتونم برم سرکار یا نه .حرف مردمم بی تاثیر نیس برام که میگن این همه درس خوند اخرشم نصفه نیمه ول کرد😢

إلهي و ربّي من لي غيرك؟♡
۲۱

سنت که هنوز خییلی راه داره  چرا دیر بشه خیلیا یه دختر پسر دادن خونه بخت  بعد مجدد باردارن😂سنت که واسه مادر شدن خیلی راه داره به نظرم این دو سال روهم روی خودت کار کن اتفاقا با درس خوندن آمادگی بهتری برای بازشدن دیدگاهت و مادرشدن میده

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از قرص استفاده نمیکنم. دقیقا خیلی دو دلم.واقعا مشخص نیس که بعدش بتونم برم سرکار یا نه .حرف مردمم بی ...

میگن ولی یه وقتایی خود آدم هم اولویتهاش عوض میشه. بقول قدیمیا باد پشت آدم میخوره دیگه اون حس و حال قبلی رو نداره.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
شوهرم خیلی دوس داره تا اینجام بخاطر من ۳سال صبر کرده.همش میگه اگه بچه اورده بودیم الان دوسالش بود یا ...

هرکار کردم ریپلای نشد در جواب گیتی خانوم

إلهي و ربّي من لي غيرك؟♡
میگن ولی یه وقتایی خود آدم هم اولویتهاش عوض میشه. بقول قدیمیا باد پشت آدم میخوره دیگه اون حس و حال ق ...

واقعا توی بد دوراهی ام..از طرفی میگم شاید قرار باشه یکی دوسال تو اقدام بمونم اگه بخوام دیرم اقدام کنم دیگه همه چی ب هم میریزه کلا

إلهي و ربّي من لي غيرك؟♡
واقعا توی بد دوراهی ام..از طرفی میگم شاید قرار باشه یکی دوسال تو اقدام بمونم اگه بخوام دیرم اقدام کن ...

متاسفانه تو اکثر خانواده های ایرانی به ما یاد داده شده اولویت راحتی همسر و فرزنده خودمون هیچی. ماها بدنیا اومدیم که فقط خدمت گذار باشیم وقتی به خودمون فکر میکنیم دچار ناراحتی وجدان میشیم.

اینطوری میشه که میگم بچه بدنیا بیاد اولویتهای شما کلا تغییر میکنه بخواهید هم اطرافیانتون اینقدر بهتون فشار میارن و سنگ جلو پاتون میندازن که هر چیز دیگه ای رو فراموش کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
از چه لحاظ فشار میارن بهم؟

نمونه زیاد بوده که حتی خانواده خود خانم میان میگن بچه رو به امان خدا رها کردی رفتی پی درسی که بدردت نمیخوره که چی بشه مگه تو میتونی با بچه بری کار کنی که الکی وقتتو تلف میکنی بجای اینکارا به زندگیت برس.

حال خانواده شوهر بماند.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792