2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مث بچه هاس😐

380 بازدید | 33 پست

بابام اومده بود خونمون بیچاره خیلیم مظلومه مادرشوهرم که خبروشنیده رفته شکایت کرده که چرا پدرش میره خونه اونا میمونه تودادگاه ینی دهنشو...‌بیچاره کاری باهیشکی نداره میاد میمونه هرروز براخونمون خرید میکنه خونه رو تمیزمیکنه ینی دراین حد مهربونه ۱ساعت راه نیس که ۱روز بیادبمونه ۱روزراهمونه بیچاره ناراحت شد گریه کرد بخاطر من چون باشوهرم دعواکردم که چراجوابشونمیدی به اون چه بابام میادخونه خودمه اونم دعوام کرد هولم دادبابام بیچاره ناراحت شد گف طاقت ندارم اینا اینجوری اذیتت میکنن رفتش 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

یعنی چه چ مادرشوهری داریا😑

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازشون نگذره توم‌نگذر از اون شوهر نامردت و مادرشوهر عفریته ت

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یعنی جوری حالم گرفته شد دوست دارم با قطار از رو مادرشوهر و شوهرت رد بشم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

خجالت نمیکشه رفته شکایت کرده که چراباباش میره خونه پسرم میمونه شاید اون میخوادتوخونش راحت باشه شکایتش رد کردن ابروشوبردن اونجا تازه توسیستم زدن دیدن سوهرشم ازش شکایت کرده وچندنفر ازش شکایت کردن که اگه بازم ازت شکایت کنن جرم دولتی داری منم به مامانم اینا گفتم ازش شکایت کنه والا چیه اخه همش بخدا انقد عذابمون داده باکاراش مریض شدم ازبس حرص خوردم

بمیرم برا دلت 💔

خدانکنه عزیزم

واگذارشده میکنم ب خدابه نیس که اونجوری بهش بی احترامی میکنن ۵۹سالشه بابام بخدانمیزاش دس به هیچی بزنم خودش تمیزمیکردخونه رو خریدخونه رومیکرد اونجوری گریه کرد رفت خیلی اعصابم خرده بخاطرش😔