2777
2789
عنوان

سوال

85 بازدید | 20 پست

سلام. بچه ها بیاین. من شاغلم و جایی کار می کنم. جایی که کار می کنم جمعه ها هم بازه. من جمعه ها نمی رم سر کار. ولی این جمعه همکارم می خواست بره مرخصی و کاری داشت. قرار شد من به جاش برم. پنجشنبه با دوستم رفته بودیم بیرون و بهش گفتم می خوام جمعه برم. گفت برای چی جمعه می خوای بری. خیلی بهت حقوق می ده که جمعه رو هم می خوای بری؟ من نمی ذارم بری. و اینا. و گفت از روی دلسوزی میگم. بعد گفت من اصلا امشب می خوام بیام خونتون  زنگ بزن بگو نمیام. گفتم من قول دادم نمی تونم بگم نمیام. ولی ناراحت شد و رفت  فرداش هم هر چی بهش زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد. شما بودین چی کار می کردین؟ واقعا حق چنین رفتاری رو داره؟ البته دوست صمیمی هستیم. خیلی ساله. 

ربطی به دوستت نداره که اینقدر به خودش گرفته

بگو تو خرجمو میدی؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نه کار شما درست بوده اولن بحث کار جداست همیشه بعدش شما قول داده بودی اصلا اخلاقی نبود نری

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جسارتا شغلتون چیه 

باهات احساس همدردی کردم 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
دفتر کامپیوتری 

اها 

موفقات باشی 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
بهش زنگ بزنم یا نه؟ 

زنگ بزن اما به نظرم عذرخواهی اینا نکن باید درک کنه شرایط ماریا متفاوته

خیلی هم زنگ نزن بخواد جواب میده

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
کامپیوتری 

از کسی که شاغله و شغل عجیبی هم نداره خیلی این رفتار بعیده واقعا

زنگ زدی خیلی منطقی بگووو شرایط شغلی ادما با هم فرق داره توضیح بدت که توقع نداشته باشه

از کسی که شاغله و شغل عجیبی هم نداره خیلی این رفتار بعیده واقعا زنگ زدی خیلی منطقی بگووو شرایط ...

خودش همه چیو می دونه. اون شب گفت که یا فردا نمی ذارم بری سر کار یا همه چی تموم و کات. بعدم وقتی دید که من می خوام برم سر کار گفت تو رییستو انتخاب کردی. 

خودش همه چیو می دونه. اون شب گفت که یا فردا نمی ذارم بری سر کار یا همه چی تموم و کات. بعدم وقتی دید ...

میدونم که میدونه اما باید منوجه باشه شرایط شغلت برات قابل قبوله

یسری چیزا خیلی شخصیه واقعا دوست ادم نهایتا حق داره راهنمایی کنه این حجم از زور گفتن جلو پیشرفت دو طرف و میگیره