2777
2789
عنوان

تربیت بدنی

61 بازدید | 7 پست

کسایی ک تربیت بدنی ازاد خوندن رضایت دارن؟ چ فرقی با دولتی داره؟ نمیشه بعد از پایان تحصیل جذب اموزش پرورش شد؟ ب نظرتون رشته هایی مثل ژنتیک و میکروبیولوژی بهترن یا تربیت بدنی؟

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫

من خودم میکرو میخونم ب نظرم بازار کارش بهتره 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکرو بدون کنکور؟ دولتیم داره؟

من دانشگاه ازاد میخونم چون خانوادم نذاشتن برم شهر دور 

دولتیم داره 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
من خودم میکرو میخونم ب نظرم بازار کارش بهتره 

من چندمین کنکورمه گفتم امسال برم ی رشته ای ک ضرر نکنم بعدا اگ شد باز  ازمون بدم ب نظرم تربیت بدنی خوبخ الان خبر ثبت نامشو دیدم تو فکرم افتاد بنویسم با اینکه رشتم کلا تجربیه و علاقم ب ژنتیکو اینجور چیزا بیشتره...

من چندمین کنکورمه گفتم امسال برم ی رشته ای ک ضرر نکنم بعدا اگ شد باز  ازمون بدم ب نظرم تربیت بد ...

تربیت بدنی اگ بخوای بخونی دولتی خوبه ک اگرم استخدام شی باید ی مدت بری اگ اشتباه نکنم طرح بگذرونی شاید بیوفتی جای دور 

ژنتیک و میکرو و سلول و اینا کارش ت ازمایشگاس بیشتر 

حالا باز سلیقه ایه

تربیت بدنی اگ بخوای بخونی دولتی خوبه ک اگرم استخدام شی باید ی مدت بری اگ اشتباه نکنم طرح بگذرونی شای ...

مرسی قشنگم. حالا باید تحقیق کنم🙂😘