کسایی ک تربیت بدنی ازاد خوندن رضایت دارن؟ چ فرقی با دولتی داره؟ نمیشه بعد از پایان تحصیل جذب اموزش پرورش شد؟ ب نظرتون رشته هایی مثل ژنتیک و میکروبیولوژی بهترن یا تربیت بدنی؟
خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
من دانشگاه ازاد میخونم چون خانوادم نذاشتن برم شهر دور
دولتیم داره
خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
من چندمین کنکورمه گفتم امسال برم ی رشته ای ک ضرر نکنم بعدا اگ شد باز ازمون بدم ب نظرم تربیت بدنی خوبخ الان خبر ثبت نامشو دیدم تو فکرم افتاد بنویسم با اینکه رشتم کلا تجربیه و علاقم ب ژنتیکو اینجور چیزا بیشتره...
من چندمین کنکورمه گفتم امسال برم ی رشته ای ک ضرر نکنم بعدا اگ شد باز ازمون بدم ب نظرم تربیت بد ...
تربیت بدنی اگ بخوای بخونی دولتی خوبه ک اگرم استخدام شی باید ی مدت بری اگ اشتباه نکنم طرح بگذرونی شاید بیوفتی جای دور
ژنتیک و میکرو و سلول و اینا کارش ت ازمایشگاس بیشتر
حالا باز سلیقه ایه