2777
2789
عنوان

دوباره پیام بدم بنظرتون !؟

197 بازدید | 22 پست

بچهااا لطفا بگید چطوری پیام بدم چییی بگم 

داستان از این قراره ک من یجا رفتم  مصاحبه برای کار 

چون این هفته درگیر بودم گفتم اگ تمایل داشتید من استخدام کنید من از هفته آینده درخدمتم 

اما کارام دیروز تموم شد این پیامو دادم 

نوشت وات پیام بدین 

وات دوباره همین متنو پیام دادم جواب نداد 

الان چیبگم 

کارش خیلییی عالیه نزدیک خونمونه 

آقایه خودش آدم خوبیه 

خیلیی دوست دارم استخدامم کنه 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر باش 

عزیزم از دیشبه منتظرم 

من فک کردم گفته واتساپ پیام بدم ینی استخدامم 

ولی هیچ جوابی نداد 

سین کرد ج نداد

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

عزیزم از دیشبه منتظرم  من فک کردم گفته واتساپ پیام بدم ینی استخدامم  ولی هیچ جوابی نداد& ...

منتظر بمون شب ساعت ۹ دوباره پیام بده مودبانه بپرس کارم چیشد 

این کاربر فوت شده ...😢
منتظر بمون شب ساعت ۹ دوباره پیام بده مودبانه بپرس کارم چیشد 

خودمم چن بار قصد کردم پیام بدم 

اما اینکه چی بگمو نمیدونم 

اگ بگم کارم چیشد ک ضایعس هنوز ک استخدامم نکرده بگم کارم 

خودمم چن بار قصد کردم پیام بدم  اما اینکه چی بگمو نمیدونم  اگ بگم کارم چیشد ک ضایعس هنوز ...

میتو نی بگی 

سلام وقت بخیر 

تکلیف من چیشد 

میتونم کار کنم اونجا 

همچین چیزایی بگو 

😄😂😂

این کاربر فوت شده ...😢
میتو نی بگی  سلام وقت بخیر  تکلیف من چیشد  میتونم کار کنم اونجا  همچین چیزای ...

حالت طلبکارانه نداره بنظرت اینطوری بگم !؟

باید صبر کنی تا جواب بده دیگه

نمیتونم بیشتر از این صبر کنم 

میخام‌تکلیفمو بدونم 

خب خودت تماس بگیر

میخام پیام بدم 

نمیدونم چی بگم 

چطوری بگم ک مودبانه باشه