2777
2789
عنوان

فرزندداری

85 بازدید | 15 پست

دخترم به شدت موهای طرف مقابل شو میکشه.یا گاز میگیره یا با ناخوناش نیشگون میگیره آدم خیلی دردش میگیره امروز دستمو وحشتناک گاز گرفت منم طوری که گریه کردم اما شوهرم اصلا اهمیت نداد بردم بیرون دعوتش کردم شوهرم منو دعوت کرد میگه بچه هست چرا سرش داد میزنی بچه هست نمی‌فهمه که دخترم ۳سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ناراحت شدم 

باید علت یابی بشه مثلا از دوستان دیدخ این حرکتارو یا شما و همسرتون تنش داشتین جلوش بچه عصبی شده 

بعدم این سن سن لجبازیه

یادتون باشه موقع انجام این رفتارها باید اول خودتونو به نفهمیدن بزنید،بعد اگه خیلی تکرار شد حواسشو پرت کنید مثلا شعر بخونید یا آب بیارید آب بازی کنه و...

حالا خود شوهرت رو یه بار اساسی گاز بگیره هم همین نظر رو داره ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اون کاری نداره میگه بچه هست اما بدش میاد منم میگم اگه برخورد نکنیم فکر می‌کنه کار خوبیه و تکرار میکن ...

اصلش اینه که بچه 3 ساله مخصوصا که دخترم هست کاملا میفهمه ، همسرت خیلی اشتباه میکنه .بهش بگو باید از الان شروع کنیم و  درست و غلط رو یادش بدیم وگرنه بزرگتر که بشه نمیشه کنترلش کرد برای خودش هم خیلی بد میشه چون هیچ بچه ای باهاش دوست نمیشه و ضربه میخوره ،  مثلا فرض کن یه سال دیگه بخوای بذاریش مهد ، دوبار بچه های مردم رو بزنه و گاز بگیره قطعا پدر و مادر ها اعتراض میکنن . این حس طرد شدن خیلی توی روحیه دخترت اثر بدی میذاره

اگه قبول کنه همسرت رو ببر پیش یه مشاور مخصوص کودک که اون براش توضیح بده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم