2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 84 پست
نه منکه مادرشوهرم کاری نداره .ولی شوهرم پسر دوس داره میگم خدا کنه پسر بشه شوهرمم خوشحال بشه 

همش اتفاقیه

و خب شایدم دست خدا باشه و خودش بدونه به کدوم خونواده صلاحه چی بده😂

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
واقعا با دعات اشک تو چشم جمع شد یکسال ونیمه دورازجون شماها بعد سقط تو اقدامم و اخرین تلاشم ماه قبل ع ...

از نینی ناخواسته تو دلم میخوام برات دعا کنه.انشاالله که یه مامان مهربون میشی‌.فقط اصلا استرس نداشته باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه منکه مادرشوهرم کاری نداره .ولی شوهرم پسر دوس داره میگم خدا کنه پسر بشه شوهرمم خوشحال بشه 

انشالله همون بشه که حودت میخای . اره ادم دوست داره از دوجنسیتش داشته باشه

عزیزم اره سخته شیرهم میدی.نمیتونی کم کم از شیر بگیریش؟اینجوری خیلی ضعیف میشی

شبا شیرنخوره پدر درمیاره مگه میخابه دیگه یکسالش بشه میگیرم شیرخشک جایگزین میکنم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

از نینی ناخواسته تو دلم میخوام برات دعا کنه.انشاالله که یه مامان مهربون میشی‌.فقط اصلا استرس نداشته ...

ندارم بخدا هرماه ک نزدیک موعدپریودم میشه دردا رو حس میکنم بازم میگم خدایا چی بگم بازم نشد😢😢😢😢

واقعا با دعات اشک تو چشم جمع شد یکسال ونیمه دورازجون شماها بعد سقط تو اقدامم و اخرین تلاشم ماه قبل ع ...

خیلیا بعد عکس باردارمیشن ناراحت نباش انشاالله که همین ماه ها جواب بگیری 

پسر منم همینجوری بود.سختیش چندشبه که اذیت میکنه بعد عادت میکنه.البته پسر من از اول شیرخشک میخورد

اخه میدونی از اینورم کوچیکه دلم نمیاد موندم وسط دوراهی 

اسی منم دقیقا شرایطم مثل شماس یه دختر ۵ ساله دارم و خدا خواسته باردار شدم و دوست دارم نی نیم پسر باشه دخترمم لحظه شماری میکنه میگه کی داداشم به دنیا میاد میگم وقتی برف بباره زمستون بشه هر روز دعا میکنه میگه خدا زود تر برف ببار تا داداشم به دنیا بیاد اجی هم نمیخواد فقط داداش 

با اجازه استارتر ببخشید شما سرکلاژ شدین درسته ؟ الان چند هفته ای؟ و استراحتتون در چه حده  ...

اره عزیزم.الان اواسط ۲۶ ام.

دکتر من ک همه رو میگه کارای شخصیتو بکن.مثلا غذا وظرف و تقریبا زندگی عادی.ولی مثلا گفت لباس اینا نشور.اخه کی حالا لباس میشوره.

اگه ب من باشه ک دوست دارم ۲۴ ساعت دراز بکشم از بس ک میترسم.ولی اطرافیان هی بهم غر میزنن.ده روز اول تقریبا خیلی استراحت کردم.بعد ب خاطر عفونت ادراریم روزی ۱۵.۱۶ بار میرفتم سرویس.

اوایل خونه مامانم بودم.بعد سه هفته اومدم خونه خودم.مادرشوهرم واسمون غذا میاره.منم در حد نیازای خودم و ظرف شستن و لباس انداختن تو ماشین کار میکنم.آشپزخونه و سرویسمون پله میخوره تخت و اوردم آشپزخونه.سرویکستون چنده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اسی منم دقیقا شرایطم مثل شماس یه دختر ۵ ساله دارم و خدا خواسته باردار شدم و دوست دارم نی نیم پسر باش ...

من هنوز به دخترم نگفتم .زایمان منم احتمالا اسفند میشه ولی دخترم خودش ۳۰بهمنه😅