2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ آخ.دقیقا حال این روزای من. اولی پسره میخواستم خیر سرم‌دومی رو با برنامه ریزی دختر بیارم اونم نه ...

خواهر من اولیش دختربود  دقیقا مثل شما میخاست برنامه ریزی کنه بیاره که دومیش پسربشه خوانواده همسرشم بدجور پسرمیخاستن ناخاسته باردارشد و کلی تلاش کرد با زعفران سقطش کنه نشد اما بعدا فهمید پسره 😄چندبارسونوگرافیم بهش گفت دختره اما سونوگرافی ۵ماهگیش گفت پسره خیلی تحت فشار مادرشوهرش بود اما شما که از این مشکلات نداری فرق نمیکنه فقط سالم باشه

عزیزم‌.خداحفظشون کنه برات.انشاالله بارداری اروم و راحتی داشته باشی.من که از حالت تهوع دارم میمیرم

دقیقا حالت تهوع نمیزاره غذابخورم شیرهم میدم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

خواهر من اولیش دختربود  دقیقا مثل شما میخاست برنامه ریزی کنه بیاره که دومیش پسربشه خوانواده همس ...

من شوهرم ارزوشه دختر داشته باشه.اتفاقا منم زعفرون خوردم انقد مشت زدم تو شکمم.ولی فعلا که جا خوش کرده 

الهی آمین عزیزم.ایشالا ماه دیگه همین موقع نی نی تو دلت باشه

واقعا با دعات اشک تو چشم جمع شد یکسال ونیمه دورازجون شماها بعد سقط تو اقدامم و اخرین تلاشم ماه قبل عکس رنگی بود دعا کنید برا همه

خواهر من اولیش دختربود  دقیقا مثل شما میخاست برنامه ریزی کنه بیاره که دومیش پسربشه خوانواده همس ...

نه منکه مادرشوهرم کاری نداره .ولی شوهرم پسر دوس داره میگم خدا کنه پسر بشه شوهرمم خوشحال بشه