2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره ..من اینطوری جنسیت بچمو فهمیدم واقعا درست بود ...حلقتو به یه نخ اویزون کن و روی شکمت بگیر اگ حالت خطی رفت جلو و عقب پسره اگه حالت دایره چرخید دختره ...برای من تنها چیزی که درست بود این بود +اینکه اگ دخترت حرف میزنه و به سن حرف زدن رسیده بهش بگو نی نی مامان چیه دختره یا پسر هر چی جوابتو داد درسته ...من هنوز حامله نشده بودم خواهر زادم گفته بود ک خاله یه نی نی داره پسره و دست و پاش کوچولوعه ...این دوتا رد خور نداره

اخ آخ.دقیقا حال این روزای من. اولی پسره میخواستم خیر سرم‌دومی رو با برنامه ریزی دختر بیارم اونم نه ...

چندوقتشه بچه اولت؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

از منم دختر شد دوس دارم بچه بعدیم پسر بشه که حامی دخترم باشه 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
اخ آخ.دقیقا حال این روزای من. اولی پسره میخواستم خیر سرم‌دومی رو با برنامه ریزی دختر بیارم اونم نه ...

پسرتون چند سالشه ؟وای دقیقا نمیدونی خوشحال باشی یا ناراحت .منم الان نمیخواستم

میگن اینایی ک شیر ب شیر باردار میشن.جنسیت یکی میشه تو خیلیا دیدم. البته همه چیز دست خداست عزیزم.

با اجازه استارتر

ببخشید شما سرکلاژ شدین درسته ؟

الان چند هفته ای؟ و استراحتتون در چه حده 

منم باردارم و قراره سرکلاژ شم

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....

ان شاالله که خدا یه پسر سالم و صالح بهتون ببخشه 

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....