2777
2789
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی ...

دورت بگردم مهربون، الهی تن خودت و خانوادت سالم باشه، منم براتون صلوات فرستادم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ابجی جان . چشم براتون پنج تا حمد میخونم . ولی ابجی گلم اینارو رعایت کن انشاالله زودی خوب میشین . 

منم پارسال همین موقع ها بود کرونا گرفته بودم  با همسرم . 

ببین اپل از همه کندور بریز توی لیوان آبجوش داغ بزار بمونه تا حل بشه بعدش یه هم بزن وبخورین . فوق العاده تلخه ولی این باعث میشه به ریه اتون نزنه . من خوردم به ریه ام نزد ولی شوهرم نخورد ومتاسفانه ریه اش درگیر شده بود . 

سیاهدونه عالیه حتما روزی چند دونه بجوین وبخورین‌ 

بعدشم برای ازبین نرفتن حس بویایی حتما هرلحظه یه چیزی رو بو کنین مثل ادکلن ، شربت آویشن، گلاب. من خودم یهشربتی دکتر داده بود فکرکنم شربت آویشن بود همش بو میکردم .

اگه بازم چیزی یادم اومد حتما میگمت .

انشاالله زودی خوب بشی ابجی گلم . 

سلام ابجی جان . چشم براتون پنج تا حمد میخونم . ولی ابجی گلم اینارو رعایت کن انشاالله زودی خوب میشین ...

دورت بگردم مهربونم چقدر زحمت کشیدی تایپ کردی برام، واقعا ارزش داره ،دستت درد نکنه، چشم حتما انجام میدم همه رو ،الهی تنت همیشه سالم باشه

دورت بگردم مهربونم چقدر زحمت کشیدی تایپ کردی برام، واقعا ارزش داره ،دستت درد نکنه، چشم حتما انجام می ...

فدات ابجی گلم . الهی فدات بشم. کاری نکردم ابجی جونم . 

انشاالله به زودی زود خوب بشی عزیزم . درخواست دوستی میدم اگه خواستی قبول کن  که اگهیادم اومد چیزی بهت بگم  ابجی جوووونم .