2777
2789

ینی هرکاری میکنمااا ،تازه دارم هوس غذا و دسرم میکنم 

بیاین بگین چ غلطی کنم ...کاش عین شوهرم بودم سر رو بالشت میزاشتم خوابم میبرد  اه

صابرکاظمی🖤

منم دوشبه نخابیدم بازم خابم نمیبره

هردفعه سرم میزنم و ویتامین میخورم اینطوری میشم

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه غلطی کردم عصر خوابیدم

۲ ساعته دارم اینور اونور می کنم

از اینایی هستم که سر میذارم رو بالش میرم

ولی امشب نمی دونم چم شده

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
من یه غلطی کردم عصر خوابیدم ۲ ساعته دارم اینور اونور می کنم از اینایی هستم که سر میذارم رو بالش می ...

منی ک دیشب ساعت ۶ موقعی ک شوهرم داشت میرفت سرکار خابیدم و ساعت ۱۰ بیدارشدم چرا خابم نمیره

صابرکاظمی🖤

اونایی که خوابشون نمیبره واستین یه فکت بهتون بگم:)))

(برم بالا منبر)

قطعا یکی داره بهتون فک میکنه😂مخصوصا مجردا بشکن بزنین که کراشاتون دارن بهتون فک میکنن

کاربری قبلیم ترکید😐کاربر جدید نیستم🙄💔