2777
2789
چقد منی من خودمو تصور می‌کنم که تو نیویورک کنسرت گذاشتم امینم میاد تشویقم میکنه خاک تو سرم😂😂

جررر منم خودم و تو کنسرت این و اون و تو خیابوناشون با استایلای لش تصور میکنم😔😂

فهمیدم ما تو شلوغی همیشه تنها تریم🖤؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد منی من خودمو تصور می‌کنم که تو نیویورک کنسرت گذاشتم امینم میاد تشویقم میکنه خاک تو سرم😂😂

😂برا من کشورش یکیه ولی شخصش فرق داره ،بگم مسخره میشم و ترجیحم اینه کلا نگم ولی جالب بود ...اشتراکات زیادی داریم ،شهر و آدامش فرق میکنه ،موضوع یکیه😁😂

به اینکه چرا بااینکه مادرم و بچه م دی ماه ۱۴۰۰دنیا اومده اما هیچوقت تو یکپارچه و طرح جوانی برنده نمیشم😔😔

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
جررر منم خودم و تو کنسرت این و اون و تو خیابوناشون با استایلای لش تصور میکنم😔😂

یا خدا چقد منی 

یه لحظه شک کردم😂😂😂😂😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
یه فکرای احمقانه دیگه  مثلا الان همزمان توی دیوار هم هستم  یه ماشین شیک اسمشم نمیدونم زد ...

😔هعی بعد فرداش اصن یادت میره چ ماشینی بود و چن بود😂

😂برا من کشورش یکیه ولی شخصش فرق داره ،بگم مسخره میشم و ترجیحم اینه کلا نگم ولی جالب بود ...اشتراکات ...

نهه بگووو😂😂😂😂😂

منم گفتم دیگه

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
فکرای خوبی نیست همش نگران آینده ام  دلشوره استرس دلهره بی خوابی

امیدوارم تمام استرس های کل مردم از بین بره من ب شخصه خیلی استرسیم و این چن روز خبرای دلهره اوری شنیدم ولی خب سعی میکنم همیشه خودمو کمنترل کنم

نهه بگووو😂😂😂😂😂 منم گفتم دیگه

یه سری آدمای علمین که تو ایران کسی نمیشناسشون زیاد ،فقط آدمایی که تو اون حیطه فعالن ،در این حد 😁😂یه مدت دنبال این چیزا بودم ،کلا غرق بودم توشون ...

ولی صادقانه بگم ،ان شاالله همه به آرزوهاشون برسن به خصوص تو ،فکر کردن بهشون کلی لذت بخشه رسیدن بهشون دیوونه واره ...