ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگفتم اگه خونه رو بفروشم میتونم هم اینو بخرم هم یه خونه دیگه 😕😳🧐
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من از بس که روز با دخترم سرو کله زدم شب دیگه جنازم من یکماهی کانادا موندم ولی نمیتونم اونجا برا همیشه زندگی کنم باورت نمیشه صبح که ادم بیدار میشه از دلتنگی یه حس خفگی بهت دست میده یه جوریه من شوهرم تاسیسات ساختمان یه کنفراس ها کلاس های خیلی ویژه ای اونجا برگزار داشت با ابزار این چیزا شوهرم ماروهم برد دخترعمه مادر شوهرم اونجاست رفتیم خونه اون