2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
ممنون عزیزم  همچنین🌹🌹

♥️♥️🥰🥰

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب شدن عزیزترین کسم..

خدا روشکر لطفا براب منم دعا کن برام معجزه بشه🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

من خیلی تنها بودم

شهر غریب هیچکسو نداشتم

شوهرم روزا میرفت تا شب 

با خانواده شوهرم هم رفت و امدی نداشتیم

یهو اتفاقی ی بچه گربه مریض و پیدا کردیم

ب سختی درمانش کردیم و شد همدم من

الان تو این مدت ک اومده خونمون هرچی براش هزینه کردیم چند برابرش برگشته

زندگیمون پر امید و برکت شده 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
سلام برای چه موردی عزیزم ؟ 

شفای بیمار بود از من ک معجزه شد 

برای ازدواج اگر میخوای نماز جعفر طیار

برای رزق و ارامش درونی میخوای نماز شب(خیلی سبک میشی به طور عجیبی)

برای ارامش همیشگی هم شکرگزاری صبحگاهی عالیه

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
دقیق نمیشه گفت ک میشه شخص خاصی رو جذب کرد یا نه چون ممکنه خود اون شخص اصلا راضی نباشه و کلا دست کاین ...

ممنون عزیزم 

می ترسم از تصور کردن اخه میگن امکان داره برآورده نشه افسردگی بگیریم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
دقیق نمیشه گفت ک میشه شخص خاصی رو جذب کرد یا نه چون ممکنه خود اون شخص اصلا راضی نباشه و کلا دست کاین ...

عذر میخوام میتونم ازتون سوالی بپرسم؟

مدت هاست دنبال دیدن کسی هستم، تصور زیاد کردم و سعی به جذبش داشتم، چیز خاصی نمیخوام وبه دیدن چند ثانیه ای اونم از دور راضیم، ولی نشد، هنوز نشده، چند روز پیش مانتویی به دستم رسید که تو تصوراتم همین لباس تنم بود ولی انگار نسخه ی منتبق شده با پارامترام تو دنیای واقعی بود، از کسی هم خواستم که من و یه جوری بهش برسونه و ازم خواست صبر کنم تا راه حلی پیدا کنه، میشه راهنماییم کنید؟🤗

و در مورد سوال استارترم که اگه این اتفاق بیوفته میتونه بعد سه چهار سال برام یه معجزه باشه😍

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 
خیلی انرژیتون مثبته🌹خداروشکر لطفا برای من دعا کن خواهر

گ بدونی تو چ فشار وحشتناکی قرار گرفتم اب دیده شدم قشنگ چ‌شب های ک‌از استرس تا صبح بیدار بودم چ شب های ک اشک ریختم و چ غصه های ک‌خوردج چ عذاب های ک دیدم و چ اذیت های ک‌کردن چ حرف های ک حقم نبود و شنیدم ولی برای تک‌تکشون از خداوند هستی سپاس گذارم برای همه ی زنج‌ها و دردام چون باععث شد خیلی چیزا برام روشن بشن دوستو از دشمن بشناسم و به خدای هستی بیشتر ایمان بیارم کلا ادم مذهبی نیستم زیاد منظورم‌نماز و ایناس ولی شک نکن خدا هست و مارو میبینه و وقتی بهش ایمان بیاری دیگ هیچی دلتو تکون نمیده زندگی خیلی سختی و بالا مایین داره ولی با خدا دوست باشیم خیلی خوبه 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

کلا موقع دعا کردن 

خدا  و پیغمبر و امامان 

هر کدوم رو کی خیلی دوس دارین و احساس راحتی باهاش دارن در کل خیلی باهاش دوستین 

در نظرتون میگیرید و هق هق کنان گریع می کنید و خواسته تون رو بهش میگین

شفای بیمار بود از من ک معجزه شد  برای ازدواج اگر میخوای نماز جعفر طیار برای رزق و ارامش درونی ...

عزیزم  برای شکرگزاری صبحگاهی همینطور عادی شکر کنیم؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
عزیزم یعنی نمی دونی چه حالی بودم جه حالی شدم  امام زاده تو روستا بود  جلو امام زاده یه ح ...

خدا روشکر🌹🌹 امیدوارم همیشه این خس شاد داشته باشی اگه میشه اسم امام زاده روبگو

منم شنیدم تووزندگی پس از زندگی یه خانومی میگفت ک حدیث کسا مرده رو زنده میکنه ایت الکرسیم عالیه عالی& ...

من خودم با چشم خودم چندبار از حدیث کسا معجزه گرفتم و دیدم 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

خانوما یه چیز دیگ بگم یعنی واقعا سوره واقعه رو شب ها قبل خواب بخونین یعنی نمیدونین چ معجزه ی میکنه برای افزایش رزق و روزی من میخوندم عالی بودا عالی به خدا واقعا قران‌معجزه هست حدیث هم داریم‌ک هر کسی واقعه رو بخونه محتاج نمیشه 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو