2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
عزیزم قانون جذب چطور استفاده کنم برای جذب کسی؟؟

دقیق نمیشه گفت ک میشه شخص خاصی رو جذب کرد یا نه چون ممکنه خود اون شخص اصلا راضی نباشه و کلا دست کاینات رو باید باز گزاشت و نباید محدود کرد اما میشه با توجه مداوم به ویژگی هایی ک دوس داریم طرف مقابلمون داشته باشه اونهارو جذب کنیم مثلا خیانت رو تماشا نکنیم راجبش نخونیم و حرف نزنیم بجاش عشق رو ببینیم، روی خوبی طرف مقابل توجه زیاد کنیم،روی جنبه های مثبت شخصیتش زیاد توجه داشته باشیم چون بهرچی توجه و تمرکز کنیم پررنگش میکنیم درنهایت کاینات طبق توجه هامون افرادی رو سرراهمون قرار میده ک‌اون ویژگی ها در اونها زیاده، یکیم اینکه میتونید تصور کنید خودتون رو پیش اون شخص البته توی تصور نباید شما سوم شخص باشین باید اول شخص باشین وواقعا حس کنین ک اتفاق افتاده

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت تورو خدا وتسم دعا کن ارش قبول شم لطفا  خیلی طعنه میشنوم  نیاز ب معجزه دارم  ...

دعا کردم برات حمد خوندم شماهم برای حاجت روایی من دعا کن🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
خدایا من ازت معجزه میخوام ❤️😍

خدا هرروز داره معجزشو بهت میده اینگه صبح چشماتو باز میکنی یه معجزس خیلیا شب میخابن و صبح پا نمیشن عزیزم شکر خدا ورد زبونت باشه عزیز جان

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
کل زندگیمون معجزش میخوایی از کجاش بگم مثلا یک نمونه همه ی ما اول اسپرم‌بودیم و از بین هزارن اسپرم خو ...

درسته🌹🌹

من حاجت دارم دوست دارم خدا برام معجزه کنه 

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
منم شنیدم تووزندگی پس از زندگی یه خانومی میگفت ک حدیث کسا مرده رو زنده میکنه ایت الکرسیم عالیه عالی& ...

ممنون عزیرم آیت الکرسی همیشه میخونم 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
خدا روشکر همیشه شاد باشین اگه مقدور بود برای منم دعا کنید

عزیزم یعنی نمی دونی چه حالی بودم جه حالی شدم 

امام زاده تو روستا بود 

جلو امام زاده یه حوض آبی بود که توش گاو و.... آب می خوردن 

بعد شفا گرفتن احساس میکردم اون حوض و اون گاو ها و اون طبیعت تکه ای از بهشتن

عزیزم نمی دونی چه حالی داشتم 

خدا هرروز داره معجزشو بهت میده اینگه صبح چشماتو باز میکنی یه معجزس خیلیا شب میخابن و صبح پا نمیشن عز ...

خیلی انرژیتون مثبته🌹خداروشکر لطفا برای من دعا کن خواهر

درسته🌹🌹 من حاجت دارم دوست دارم خدا برام معجزه کنه 

میکنه اگ به صلاحتون باشه خدا حتی اگ همه چی رو ویران کنه چیز زیباتری بهت میده شک‌نکن من‌ الان یک‌سال تحت یه فشار نافرمی هستم ولی همش دارم شکر میکنم چون‌میدونم خدا اگه چیزی بگیره چیز زیبا تری میده جاش و منم مطمئنم داره بهم میده😊😊

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو