ژیا مدیر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 عنوان شات🥺😍 | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 62 پست بچه ها این چتها خیلی بمن حس خوبی بهم میدهالان میزارمقبلش بگم از نظر خودم دلیل این که منو خیلی دوست داره اینکه هیچ وقت آویزونش نبودمخودمو زیادمشتاق نشون ندادم با سیاست رفتار کردم کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇 1401/05/03 | 01:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 دعا نویست خوب بوده 🤣🤣🤣شوخی میکنم عزیزم پایدار باشید 🥰😘 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
iooooooo عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 2330 جرررررررر😂😂😂شمارشو میخام ب اسی بگو بت بده 🤣🤣🤣🤣 اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
zahi_sa عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1247 ب اسی بگو بت بده 🤣🤣🤣🤣 اصلا منو یاد کامنتای اینستا انداختی لعنتی😂😂😂
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 مگه میشه عاشق بی محلی باشی؟ من برای عشقم جون میدادم اما الان باهاش قهرم چون مثل تو رفتار میکرد و سر ... فک نکنم به آقایون هرچی بیشتر محبت کنی جو میگیره زور میگن🙃 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23195 فک نکنم به آقایون هرچی بیشتر محبت کنی جو میگیره زور میگن🙃 خود دانی تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
iooooooo عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 2330 اصلا منو یاد کامنتای اینستا انداختی لعنتی😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا من قهر کنم سرد جواب میدم اینطوری قربون صدقه میره آخر صلح نمیکنم اون قهر میکنه واقعا اسی دعا نویسش خوب بوده🤣🤣 اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 جرررررررر😂😂😂شمارشو میخام دعا نویسم خودم🙈 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
manghamghinam عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 707 من بنویسم سلام خالی دقیقا خون بپا میکنه ک چرا سردی باید بنویسی سلام عزیزم یا ی کلمه کنارش بنویسی
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا من قهر کنم سرد جواب میدم اینطوری قربون صدقه میره آخر صلح نمیکنم اون قهر میکنه&n ... نه من از اول اینطوری بودم باهاش اونم اونطوری بود الان یه ساله باهیم مشکلی نبوده فک کردم واقعا روشم خوبه🙂 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 من بنویسم سلام خالی دقیقا خون بپا میکنه ک چرا سردی باید بنویسی سلام عزیزم یا ی کلمه کنارش بنویسی واقعا؟🙂 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
zahi_sa عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1247 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بخدا من قهر کنم سرد جواب میدم اینطوری قربون صدقه میره آخر صلح نمیکنم اون قهر میکنه&n ... واااای دقیقااااا تازه جامون برعکس میشه دیگه ما باس بریم ناز کشی😂😂😂
zahi_sa عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1247 من بنویسم سلام خالی دقیقا خون بپا میکنه ک چرا سردی باید بنویسی سلام عزیزم یا ی کلمه کنارش بنویسی حق تا صب😂
iooooooo عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 2330 نه من از اول اینطوری بودم باهاش اونم اونطوری بود الان یه ساله باهیم مشکلی نبوده فک کردم واقعا ... عزیزم ما چهار سال با همیم منم زیاد قربون صدقه ش میرم ولی خب در هر دو صورت چ قربون صدقه برم چ نرم همو دوست داریم آدم وقتی کسی رو دوست داشته باشه دیگه تو قربون صدقه ۲۴ ساعت هم بری بازم میخوادت ولی اگه نخوادت چ قربون صدقه بری چ نری نمیخوادت اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐
iooooooo عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 2330 واااای دقیقااااا تازه جامون برعکس میشه دیگه ما باس بریم ناز کشی😂😂😂 ها بخدا همینه 🤣🤣🤣🤣 اسمم شادی ولی خودم غمگینم🤐