ژیا مدیر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 عنوان شات🥺😍 | مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 62 پست بچه ها این چتها خیلی بمن حس خوبی بهم میدهالان میزارمقبلش بگم از نظر خودم دلیل این که منو خیلی دوست داره اینکه هیچ وقت آویزونش نبودمخودمو زیادمشتاق نشون ندادم با سیاست رفتار کردم کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇 1401/05/03 | 01:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 واااای دقیقااااا تازه جامون برعکس میشه دیگه ما باس بریم ناز کشی😂😂😂 من نمیتونم هم چنین چیزایی رو تحمل کنم اصلا الان تقریبا ۱۱ماهه خواننده خاموش نی نی سایتم هرچی دخترا دیدم همشون به یه دلیل با دوستشون کات کردن توجه زیادی و آویزان بودن کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 عزیزم ما چهار سال با همیم منم زیاد قربون صدقه ش میرم ولی خب در هر دو صورت چ قربون صدقه برم چ نرم همو ... اره دقیقا عشق اصلی تو عمل نمود پیدا میکنه کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ژیا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 409 هیچییی دیگههههههههه.ن جدی میگی؟ نه بابا🤣🤣خودش دوستم داره ولی شغلش یطوری همه خیلی بهش احترام میزارن و اینا و خیلی جدی ولی با من اونطوریدلیلشو نمیدونم فک میکردم سردیمه اونم تو کامنتا گفتن نه🤣 کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇