2777
2789
عنوان

بیاید

46 بازدید | 10 پست

مادرشوهر من خیلی خیلی ادعای مومن بودنش میشه، نماز روزه، چادر حجاب و...

ولی چهار تا پسر داره که عرق خورن، بجز شوهر من که نمیخوره، ولی اون چهارتا میرن طبقه بالا مینشینن مشروب میخورن دور هم و... 

یکیشون فقط زن داره که چه زن مومن و باحجابی هم براش گرفتن ولی زنش هم مشکل نداره با مشروب خوردن شوهرش،،،

اونوقت شوهرم ناراحت شد گفت رفتن بالا چه غلطی میکنن، مادرشوهرم خیلی ریلکس جواب داد هیچی بابا نشستن دور هم یه نوشابه ای هم میخورن حالا، جوونن عیب نداره که و...

خیلی راحت ماله میکشه رو کار بچه هاش، این در حالیه که صبح تا شب کارش غیبت بقیه رو کردنه و از جوونای مردم بد گفتن، که مثلا فلانی چقد بی حجابه و ....

از نظرش پسر هرکاری کنه طوری نیست ولی خدانکنه که دختر پا کج بزاره،،،

دلم میخاد به روش بیارم و بگمش که انقد به پسراش ننازه ولی نمیدونم چجوری بگم

به نظرم تا موقعی که  پاتو کفشت نکرده 

باهاش درنیفت 

چه کار داری  مادرشوهرت کجا می‌ره چکار می‌کنه با کی می‌ره باکی  میاد چه میگه چه میخوره و......

وقتی با تو کاری نداره عروس بهتره نخواد هرگز مادرشوهر و ارشاد کنه  تا تو دامش نیفته 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی پس توازشوهرشانس آوردی.بیچاره جاریات

نه حالا ی چی بگم ، 

بخدا همونا که عرق میخورن انقدر با زنش خوب رفتار میکنه، انقد زنشو میخاد که حد نداره، 

حالا شوهر من که مومنه همش جر و دعوا و کتک کاری، مثله چی کتکم میزنه😖😫. و منم مثله چی ازش میترسم،

ولی همون عرق خورا انقد خوش اخلاقن که نگو

مادر شوهرت به مقصودش رسیده پس 

میدونی چیجوری

با اینکه از راه و کار بد بچه هاش عذاب میکشه ولی به روی خودش نمیاره که نذاره کسی راجع بشون اظهار نظر و انتقاد کنه و این که ناراحتیشو بروز نمیده تا کسی از مشکلی که داره  خوشحال نشه به نوعی دشمن شاد نکنه خودشو 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
به نظرم تا موقعی که  پاتو کفشت نکرده  باهاش درنیفت  چه کار داری  مادرشوهرت کجا ...

مرسی خوب بود

امروز مامانم پرم کرده بود که به روش بیارمو یه جوری بفهمونم بهش

از دست این مامانا

نه حالا ی چی بگم ،  بخدا همونا که عرق میخورن انقدر با زنش خوب رفتار میکنه، انقد زنشو میخاد که ...

اینجامیگن دیگه هیچ مردی کامل نیست.عزیزم انشالله خداشوهرتون هدایت کنه به شماصبربده

اسی جان بخرا منظورم تو نبودیا کلی گفتم که خوبه ادم غمشو تا حایی که میتونه بروز نده 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹