2789

یک ماهه 

رژیم دکتر تغذیه کالری شماری حذف شیرینیجات محدود کردن نان و برنج و سرخ کردنی

تا الان ۸کیلو 

روزی یک ساعت پیاده روی تند

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
یک ماهه  رژیم دکتر تغذیه کالری شماری حذف شیرینیجات محدود کردن نان و برنج و سرخ کردنی تا ...

ایول به تو عزیزم موفق باشه دلاو   میزان کالری مورد نیاز واسه کاهش وزنت چقده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایول به تو عزیزم موفق باشه دلاو    میزان کالری مورد نیاز واسه کاهش وزنت چقده

ممنون😘😘فرق میکنه ولی هیچ وقت بیشتر از هزار نمیشه اکثر اوقات هفتصد

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
ممنون😘😘فرق میکنه ولی هیچ وقت بیشتر از هزار نمیشه اکثر اوقات هفتصد

خیلی هم عالی ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی واسه منم دعا کن منم رژیم کالری شماری گرفتم ان شاءالله به وزن دلخواهمون برسیم میشه بپرسم قدتون چقده 

عزیزم با توجه به امضات الان یک ماه و نیمه تو رژیمی 

اره عزیزم

خیلی هم عالی ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی واسه منم دعا کن منم رژیم کالری شماری گرفتم ان شاءالله به ...

انشاالله 😘⁦❤️⁩

۱۶۰