رژیم دکتر تغذیه کالری شماری حذف شیرینیجات محدود کردن نان و برنج و سرخ کردنی
تا الان ۸کیلو
روزی یک ساعت پیاده روی تند
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ایول به تو عزیزم موفق باشه دلاو میزان کالری مورد نیاز واسه کاهش وزنت چقده
ممنون😘😘فرق میکنه ولی هیچ وقت بیشتر از هزار نمیشه اکثر اوقات هفتصد
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
عزیزم با توجه به امضات الان یک ماه و نیمه تو رژیمی
اره عزیزم
خیلی هم عالی ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی واسه منم دعا کن منم رژیم کالری شماری گرفتم ان شاءالله به ...
انشاالله 😘❤️
۱۶۰