2821
2789

یک ماهه 

رژیم دکتر تغذیه کالری شماری حذف شیرینیجات محدود کردن نان و برنج و سرخ کردنی

تا الان ۸کیلو 

روزی یک ساعت پیاده روی تند

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
یک ماهه  رژیم دکتر تغذیه کالری شماری حذف شیرینیجات محدود کردن نان و برنج و سرخ کردنی تا ...

ایول به تو عزیزم موفق باشه دلاو   میزان کالری مورد نیاز واسه کاهش وزنت چقده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایول به تو عزیزم موفق باشه دلاو    میزان کالری مورد نیاز واسه کاهش وزنت چقده

ممنون😘😘فرق میکنه ولی هیچ وقت بیشتر از هزار نمیشه اکثر اوقات هفتصد

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
ممنون😘😘فرق میکنه ولی هیچ وقت بیشتر از هزار نمیشه اکثر اوقات هفتصد

خیلی هم عالی ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی واسه منم دعا کن منم رژیم کالری شماری گرفتم ان شاءالله به وزن دلخواهمون برسیم میشه بپرسم قدتون چقده 

عزیزم با توجه به امضات الان یک ماه و نیمه تو رژیمی 

اره عزیزم

خیلی هم عالی ان شاءالله به وزن دلخواهت برسی واسه منم دعا کن منم رژیم کالری شماری گرفتم ان شاءالله به ...

انشاالله 😘⁦❤️⁩

۱۶۰

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792