2777
2789

چه شرکتی ؟

من شرکت دارم یکی از افراد بخاطر طراحی هایی که مزد استعدادی که داشت به رشته تحصیلیش توجه نکردم و استخدامش کردم ولی جاهای دیگه رو نمیدونم

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چه شرکتی ؟ من شرکت دارم یکی از افراد بخاطر طراحی هایی که مزد استعدادی که داشت به رشته تحصیلیش توجه ...

هر شرکتی باشه 

عزیزم میشه راهنماییم کنی چه مهارتی یاد بگیرم که بتونم یک شغل خوب پیدا کنم؟؟؟

هر شرکتی باشه  عزیزم میشه راهنماییم کنی چه مهارتی یاد بگیرم که بتونم یک شغل خوب پیدا کنم؟؟؟

۱: اول اینکه شغل خوب رو تو چی میبینید

۲: من خوب شرکت معماری دارم و برای رسیدن به اینجا زحمت کشیدم پدرم خواست کمک کنه و مشکل مالی هم نداشت ولی خواستم رو پای خودم باشم از طریق تدریس نقاشی ، فرانسه ، انگلیسی ، ریاضی خصوصی، گالری گذاشتن ، مربیگری کنگ فو 

شرکتم رو زدم 

۳: شما تو چه چیزی مهارت یا استعداد دارین ؟ 

۴؛ اگه مهارت و استعداد دارین از طریق اون میتونید به هدفتون برسین 

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 
۱: اول اینکه شغل خوب رو تو چی میبینید ۲: من خوب شرکت معماری دارم و برای رسیدن به اینجا زحمت کشیدم پ ...

راستش هیچ استعداد و مهارتی ندارم

نقاشی علاقه دارم ولی اصلا بلد نیستم انگلیسی هم دوس دارم یاد بگیرم سختمه احساس میکنم هیچوقت یاد نمیگیرم

راستش هیچ استعداد و مهارتی ندارم نقاشی علاقه دارم ولی اصلا بلد نیستم انگلیسی هم دوس دارم یاد بگیرم ...

خب چرا کاری مرتبط با رشتتون نمیرین 

یکی از دوستان گفتن حسابداری 

به نظرم خوبه