2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

58 بازدید | 3 پست

سلام دوستان ☺

عزیزان یکی اومده خواستگاری که شغلش تو کار ماشین سنگینه یعنی خودش ماشین سنگین داره و کار میکنه از نظر ظاهری خوبه از نظر اخلاقی تا اونجایی که باهاش برخورد داشتم خوب بوده ماشین سواری هم داره ولی خونه نداره یکم وزنشون بالاست حدود ۱۰۸ کیلو شایدم ۱۱۰ 

متاسفانه پدرشون فوت کرده با مادرش زندگی میکنه بیشتر با خانواده عموش رفت و آمد داره 

قبلا خیلی رفت و آمت داشت با خانواده، مسلما بعداز خواستگاری باید بری ،بیای تا شناخت پیدا کنی ولی خب الان خیلی نمیان وقتی هم بیکار بشه یا میره خونه عموش یا مادربزرگش یا دوستانش 

یا مثلا عید غدیر یا قربان حتی زنگ نزدن به پدر و مادر من عید تبریک بگه ولی من به مادرش تبریک گفتم کلا خیلی کم زنگ میزنه احوالی نمیگیره درحالی که من از مادرش گاهی اوقات احوالی میگیرم ،مادرشون خیلی به من زنگ یا پیام نمیده مگه اینکه خودم پیام یا زنگ بزنم 

خودش با من مرتب در ارتباطه ولی کلا با خانواده خیلی ارتباط نداره  

من واقعا دوستش دارم ولی وقتی می‌بینیم هم خودش هم مادرش اینطورین نمیدونم چکار کنم 

نمیدونم حساس بشم یا نه؟چکار کنم؟قبول کنم یانه؟ 

لطفا راهنماییم کنید واقعا نمیدونم چکار کنم 😔

نامزد منم همینطور بود بعد کم کم باهام سرد شد با اینکه خانوادم احترامشو داشتن و مرتب بهش زنگ میزدن این ی بارم بهشون زنگ نمیزد بلکه دیگه خودم اصرار میکردم ک زنگ بزنه آخرم زدمش ب هم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷