2777
2789
عنوان

این منابع برای رشته انسانی خوبه ؟

3896 بازدید | 55 پست

این منابع خوبه ؟

فنون خیلی سبز و آبی قلم چی   

تاریخ خیلی سبز 

جغرافیا مشاوران 

اقتصاد خیلی سبز 

ریاضی خیلی سبز 

منطق مشاوران 

منطق و فلسفه خیلی سبز 

دینی خیلی سبز و آیات مهر و ماه 

جامعه شناسی میکرو طلایی گاج

عربی خیلی سبز 

فارسی میکرو طلایی گاج البته عمومی ها حذفه 

آرایه ها نشر الگو

زبان لغت شهاب اناری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگیان دبیری عربی 🥲♥️ امسال تازه میرم یازدهم ولی خب دارم دهم جمع می‌بندم😂🙂

بله منابع خوبه بخون

درگیر منبع نباش هر چی داری خوب بخونش 

من خودم کتاب منبع 7 سال قبلو میخوندم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برا روانشناسی و اقتصاد هم مشاوران بخون

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عمومی ها که حذف شده

ولی دینی گاج بگیر

خیلی راضی بودم.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
بله منابع خوبه بخون درگیر منبع نباش هر چی داری خوب بخونش  من خودم کتاب منبع 7 سال قبلو میخوند ...

چی قبول شدی 

اینا هم از یکی قرض گرفتم 

چون واقعا قیمت کتابا گرونه  

سلام منابع خوبی هستن من هم تقریباً از این منابع استفاده می‌کردم

سال آینده کنکور دارید؟

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
چی قبول شدی  اینا هم از یکی قرض گرفتم  چون واقعا قیمت کتابا گرونه    

کتابارو بهتون داده ؟ الان داریدشون ؟

گوشی رو بزار کنار و خوب بخون...خیلی خوبه که از الان به فکر افتادی...قوی قوی بخون.کمکی خواستی بهم بگو.

مشاور داری ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.