2777
2789
عنوان

چجوری درست کنم

53 بازدید | 4 پست

خانوما البالو دارم میخوام شربتشو درست کنم چجوری درست کنم بعد ازاینکه شیرش دراومد میشه گوشتشو مربا کرد؟

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

البالوها رو پاک کن، هسته‌اش رو دربیار. به ازای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر بریز. بذار شب تا صبح تو یخچال بمونه و اب بندازه. بعد با حرارت متوسط رو به پایین بذار بجوشه. حین کار مدام کف روی مربا رو بگیر. وقتی حباب‌ها شفاف شدن یعنی قوام اومده و حاضره. بعد آبشو صاف کن بریز تو بطری می‌شه شربت. آلبالوها هم مربا. می‌شه بعد از قوام اومدن یه ق غ آبلیمو بهش اضافه کنی که شکرک نزنه. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
البالوها رو پاک کن، هسته‌اش رو دربیار. به ازای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر بریز. بذار شب تا صبح تو ...

ققققرررررربونت برم عزیز دلم مرسی😘😘😘

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البالوها رو پاک کن، هسته‌اش رو دربیار. به ازای هر یک کیلو البالو یک کیلو شکر بریز. بذار شب تا صبح تو ...

عزیز فقط باشکر بزارم یخچال اب بندازه؟