2777
2789

تنبل شدم هی امروز فردا میکنم واسه درس خوندن رشتم انسانیه 

کی میاد باهم رقابتی درس بخونیم بشرطی ک بعدا جا نزنه تا اخرش کنار هم درس بخونیم

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکوری نیستم مگر نه میومدم ولی برا اینکه تنبلی انگیزه نداری هم موقع خواستی جا بزنی به بعد از کنکور فکر کن 

فک کن هر یه ساعتی که بیشتر درس میخونی یه رتبه تو کنکور بالا تر میشی 🙂 به این فکر که بعد از این همه درس خوندن چه نفس راحتی میکشی

خیلی دلم میخواد ولی میترسم شروع کنم وسطش بمونم

ده سال دیگه گذشت میخوای بگی چون میترسیدم نخوندم؟ یبار برای همیشه تلاش کن یا میشه یا نمیشه

کنکوری نیستم مگر نه میومدم ولی برا اینکه تنبلی انگیزه نداری هم موقع خواستی جا بزنی به بعد از کنکور ف ...

ممنون عزیزم اره این افکار بهم انگیزه میدن سعی میکنم امسال رو تنبلی نکنم واقعا درست میگی😇

یعنی نمره عمومیایی که توی مدرسه پاس کردی و توی کارنامته روی رتبت تاثیر نداره>؟

برای دوازدهم دروس عمومی تاثیر داره

و تاثیر معدل ۴۰ درصد هست

اما کنکور عمومی حذف شده

ولی باید دوازدهم عمومی رو خوب خوند

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خوبه باز اینجوری یعنی اصلا بی تاثیر نیست دیگ 

اتفاقا خوب نیست هر درسی رو که نهایی دوازدهم زیر بیست باشی به ضرر هست حالا فرض کن یه درسی شدی۱۷ کتبی رو برگع هزار نفر جلوتن ک از تو بیشتر گرفتن

کلا مصوبه خوبی نیست همه اعتراض زدن،چه فایده اما اخرش تصویب شد