2821
2789
عنوان

شغل اینترنتی

291 بازدید | 33 پست

سلام دوست عزیز کار آنلاین هست و فایل آموزش براتون ارسال میشه وبه فعالیت خودتون بستگی داره وااراده و تلاش خیلی مهمه  اگر مایل بودین بگین تا شمارم رو بدم و خوشحال میشم اگر همکار بشیم . اگر هدف داری وارد این کار شو

ممنون که وقت گزاشتین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارش چیه میشه بگی

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

کارش چیه میشه بگی

نتورک . شرکت مهلران. هر فروشی که داشته باشین از قیمت اون کالا سود میکنین و مستقیم میره تو حسابتون و جدا از اون‌ شرکت هم ماهانه بهتون پورسانت میده . وقتی وارد کار میشی باید هدف داشته باشی فقط در این صورته که میتونی موفق بشی ‌ اگر موافق بودین خوشحال میشم که همکار بشیم

اعا  دقیقا باید چکاری انجام بدیم میشه شرح بدید

نتورک . شرکت مهلران. هر فروشی که داشته باشین از قیمت اون کالا سود میکنین و مستقیم میره تو حسابتون و جدا از اون‌ شرکت هم ماهانه بهتون پورسانت میده . وقتی وارد کار میشی باید هدف داشته باشی فقط در این صورته که میتونی موفق بشی ‌ اگر موافق بودین خوشحال میشم که همکار بشیم

نتورک . شرکت مهلران. هر فروشی که داشته باشین از قیمت اون کالا سود میکنین و مستقیم میره تو حسابتون و ...

چی رو باید بفروشیم  من خودم خیلی نیاز ب کار و پول دارم  بخدا موندم چ کنم ب کسی هم نمیشه اعتماد کرد 🤕😢

چ کاری توروخدا یکم توضیح بدید حداقل همینطوری الکی ک نمیشه شماره بدی ذخیره کنیم حرف بزنیم 

الکی نیست . توی این کار هدف داشتن مهم ترین چیزه . کسایی رو میشناسم که ۱ سال نیست وارد کار شدن ولی ۲۰ میلیون درآمد دارن

چی رو باید بفروشیم  من خودم خیلی نیاز ب کار و پول دارم  بخدا موندم چ کنم ب کسی هم نمیشه اع ...

بله درسته . وقتی وارد کار بشین کاملا متوجه میشین که چقدر به نفعتونه. یه سری فایل آموزش هست که بعد مطالعه میتونین کار کنین 

بله درسته . وقتی وارد کار بشین کاملا متوجه میشین که چقدر به نفعتونه. یه سری فایل آموزش هست که بعد مط ...

بعد اینکه از طریق چه پلتفرمی باید محصولات رو به فروش بزاریم؟!

وای ن من کلی تو این نتورکا کار کردم همش باید وقت بزاری ولی پول نمیدن بهت تو بیز بودم تو نفیس تو ای نوتی هیچکدوم ب درد نمیخوره تو میم برند هم بودم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی