2777
2789
عنوان

شوهر بی‌غیرت😬🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 98 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کارد بزنه شکمت سرابمیوه دعوا کردی

😂😂😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

عزیزم ناراحت نشو ، ولی یکم ناپخته ای . منظورم کم تجربه ! باید کمی تلاش کنی 

زود رنج بودن اول به خودت آسیب میزنه 

ولی اصلا در این مورد شوهرت نباید ورود میکرد که به خانوادش حرف بزنه . کار عاقلانه ای بود 

یادش رفته خب😐

ببین توقع داشتم فقط بگه باشه الان میرم می‌گیرم بخدا اگه این حرفو میزد خودم به زحمت نمی‌نداختمش و می‌گفتم نمی‌خواد ولی نگفت این منو عصبی کرد

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

کاش فعلا ازدواج نمیکردی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

روشت به نظرم اشتباست سیاست نداری و این حقت بود که خوابیدی شاید اصلا دوست نداشتی کمک کنی اما خودتو بابت حرفای دیگران زیاد اذیت نکن پیر میشی یه جوردیگه باید به همسرت میگفتی نه اینجوری که جنگ راه بیفته هم اون حقتومیگرفت از زنش دفاع میکرد هم دعوا نمیشه