من شبیه فرنی درست میکردم، اول کمی آرد برنج رو در شیر حل میکردم تقریبا نصف قاشق غذاخوری یا یه قاشق مرباخوری روی حرارت هم میشدم تا قوام بیاد با شعله خیلی ملایم. بادام ها رو از شب پیش با آب گرم خیس میکردم تا نرم بشه، پوستش رو میگرفتم سه تا چهارتا رو روی صافی فلزی چای صاف کن میکشیدم تا خوب پوره بشه و بعد دراآخر پخت به مواد اضافه میکردم تا یه جوش بزنه و بعد زیر گاز خاموش، به نی نی میدادم. برای بچه ای که تازه شروع کرده به تغذیه به غیر شیر کم کم باید مقدار بادوم رو اضافه کرد وگرنه دل درد میگیره، مخلوط کن هم یه ایراد بزرگ داره و اون اینکه که مقدار زیادی بادوم رو باید باهاش آسیاب کرد ولی چایی صاف کن فلزی شاید کمی سخت باشه ولی برای مقدار کم بادوم مناسبه فقط حوصله میخوآد. مسکونی از چند روز قبل بادوم تو آب بذاری تا حسابی نرم بشه در ضمن شکر هم لازم نداره هرجی شکر به نی نی ندیبهتره.