2789
عنوان

شوهر شکاک

3573 بازدید | 37 پست

دیروز خونه مادرشوهرم رفتیم.من از سرویس ک اومدم بیرون دست بشورم ،برادرشوهرم اومد دست بشوره،شوهرم شک کرد.گفت چرا دستشویی تواتاق رو نرفتی؟چرا رفتی توحیات.گفتم دمپایی خیس بود و بو میداد.براهمین توحیات رفتم.

بعد آز گذشت چندساعت ک شب شد.من دستمال گرفتم که موقع خواب رژ لبم رو پاک کنم(تواتاق خواب شوهرم پاک میکنم ).یهو خاهرشوهرم گفت بیا گوشیم حافظه  پرشده خالی کن.بعد من نشستم و دستمال گداشتم پایین و یادم رفت بگیرمش.چند دقیقه بعد شوهرم اومد پیشم نشست و خواهرشوهرم گفت این دستمال مال توعه گفتم اره نمیره. گفت چرا اینجاعه(نتونستم از پیش برادرشوهرم بگم ک باهاش خواستم رژ رو پاک کنم ،گفتم خواستم برم سرویس )بعد رفتم دستمال و برداشتم وبرادرشوهرم اومد.بهش سلام دادم و موقع نشستن گفتم اخیش ،این اخیش گفتن عادتپه.  شوهرم میگه منتظر بودی نگات کنه  سلام کنی.آخرش گفتی.حواست ب آون بودکلا اونو نگاه میکردی.گفتم یلحطه نگاه کردم سلام کرد منم جواب دادم.چقدر شکاک. 

گفتم اونوقت توشوخی های رکیک میکنی . درمورد ر ا ب ط ه   ج با خاهرم حرف میزنی .زنان دیگه رو سلام میکنی حرف میزنی شوخی میکنی و....من هیچی نمیگم اگر هم بگم اعتراض میکنی و گناهکار من میشم.خیلی پروعه.

بعد میگه بیا ببرمت خونتون ،آز قصد میکنی ک خونمون نیای.  گفتم تو هزبهانه ای رو جور میکنی ک من رو نبینی.

یبار اتمام حجت کن تهدید به اتمام رابطه کن! بگو اگه خودت ریگی به کفشت نبود اینطوری شکاک نبودی

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️

به نام خدا شوهرت مریضه روانیه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم همسرت حتما باید پیش روانشناس بره 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
به نام خدا شوهرت مریضه روانیه

میگه خوبه منم باخاهرشوهرم سلام کنم؟.گفتم اره مگه سلام زشته.تو درمورد را ب ط ه با خاهرم حرف زدی. با زنان دیگه صحیت میکزدی شوخی میکزدی هیچی نگفتم بهت اونوقت بخاطر یه سلام ببین چیکارکردی

😐😐😐با خواهرت شوخی ج... میکنه؟ در این مورد به خواهرت هشدار بده اول... در مورد برادر شوهرتم تو روی شوهرت وایسا و بگو داداشه تو داداش منم هست بهم تهمت نزن

خانوم مهندس عاشق هنر
میگه خوبه منم باخاهرشوهرم سلام کنم؟.گفتم اره مگه سلام زشته.تو درمورد را ب ط ه با خاهرم حرف زدی. با ز ...

خیلی سخته خدا به دادت برسه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

گفتم هیچی فقط طلاق بگیریم.هیچی هم نمیخام ا پول کثیفتو

اولین بار بود این رفتارو کرد؟ بدون  شک شوهرت مشکل داره ادن های شکاکم درست نمیشن 

اگه اولین بار نیست بنظرم جدا شو 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.