2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 37 پست
چطوری تهدیدش کنم به اتمام رابطه. جی بگم 

بگو اگه به این شکای بی‌جات ادامه بدی من ازت طلاق میگیرم!

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️
خانوادش میگن  چند سال دیگه صبر کن اگه نشد. عروسی کنی بچه دار بشی خوب میشه

خانوادش غلط کردن، تازه بچه دار بشی مجبوری به خاطر بچه، بهش باجم بدی، اینجور آدما خودخواه و خودشیفته هستن، هر کاری براشون بکنی قدرشناس نیستن، شده مهرت رو ببخشی ازش جدا شو، مشاور هیچ کاری نمیتونه بکنه وقتی خودش نخواد درمان بشه، اصلا مشاور رو قبول ندارن چون خیال میکنن خودش عقل کل هستن

الهی آن ده که آن به

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن اصلا اولین بار نیست. هرروز شکسته تر میشم.  تمام تاپیکام همین چیزا ست.  شوهر وخانوادش

عزیز دلم کسی که همچین تهمتایی ب زن خودش میزنع قطعا ادم مورد اعتمادی نیست واسه ادامه زندگی ب مرور زمان هیچ اعتماد بنفسی برات باقی نمیمونه 

جدایی بهترین راهه با توجه به گفته هات 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
گفت برو بگیر فقط منتظر بعدشم و بای یعنی چی

توعم بگیر! نمیتونی باهاش راه بیای برو بگیر

الانم برو درخواست طلاق بده ببینه جدی هستی! لابد فک میکنه داری شوخی میکنی

جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسرده‌تر شوخ‌تر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻‍♂️
میگه خوبه منم باخاهرشوهرم سلام کنم؟.گفتم اره مگه سلام زشته.تو درمورد را ب ط ه با خاهرم حرف زدی. با ز ...

یعنی مبشینی نگاه کنی از س. ک س با خواهرت حرف بزنه بخدا مریض شوهرت اگز فردا دختر دار شدی هم همینه ب رابطه باهاش فکر میکنه ب خواهرت بگو اصلا جلوش نیاد خواهرت مجرد