2777
2789
یه نکته بهت بگم تو روانشناسی میگن همون اول که مرد غرورش رو زیر پا گذاشت و گفت ببخشید شما هم حداقل د ...

همین کار رو میکنم یه روز خوبم یه روز بعد گریه میکنم سرسنگین همش میگم نمیتونم این کارت رو هضم کنم امروز منو برده طلافروشی گوشواره قیمت زد ۳۲ تومن گفت یه هفته بعد میام برات میگیرمش

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغازه ب اسم منه کامل ،خونه ک در حال ساخته اونم ب اسم منه،اره دختره بهش پیشنهاد داده بوده شوهرم یه با ...

به نظرم خیانتش جدی نبوده،

در حد حرف و پیام بوده،

با این رفتاری هم که تو تا الان داشتی دیگه شوهرت جرئت پیام دادن به دخترا رو نداره؛

پس به نظرم نذار زندگی ات خراب شه؛

دیگه بیشتر از این شوهرت رو اذیت نکن؛

درسته اموال داری ولی بالاخره شوهرت در کنارت باشه بهتره تا زن مطلقه باشی؛

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
همین کار رو میکنم یه روز خوبم یه روز بعد گریه میکنم سرسنگین همش میگم نمیتونم این کارت رو هضم کنم امر ...

نمی‌خواد گریه کنی؛

گریه سردرد میاره  

فقط مظلوم نمایی کن مثلا گاهی بگو این همه بهت محبت کردم توقع همچین رفتارهایی رو ازت ندارم

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
به نظرم خیانتش جدی نبوده، در حد حرف و پیام بوده، با این رفتاری هم که تو تا الان داشتی دیگه شوهرت ج ...

اره فقط میخام ادمش کنم باهاش خوبم ولی بعضی وقتا بهش میگم باورم نمیشه همچین کاری کرده اونم بیشتر معذرت میکنه

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
اره فقط میخام ادمش کنم باهاش خوبم ولی بعضی وقتا بهش میگم باورم نمیشه همچین کاری کرده اونم بیشتر معذر ...

عزیز زندگیتو بچسب ولی شوهرتو ازش زهر چشم بگیر نبخش به راحتی ها  به  گ وه خوردن راصیش کن کاری بکن دیگه جرات نکنه به زنی نگاه کنه چون اینجوری گفتی هیچی از خود نداره ولش کنی داغون میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اره دقیقن همین کارا رو میکنم عزیزم

دختره رو اگ میشناسی برو تهدیدش کن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭