بازم خداروشکر کن دوستت داره و عذرخواهی کرده؛ خیلی مردها با پررویی میگن همینه که هست... در ظاهر ببخ ...
نمیتونم بخدا نمیدونی چقدر بدبختی باهاش کشیدم فکر کن هر چی طلا داشتم هرچی حقوق همه رو مغازه زدم ک آقا سرش بلند باشه شرمنده و محتاج کسی نباشه اون عوضش با مشتری های همون مغازه ک منم میرفتم کمکش بهم خیانت کرد
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
چن روزه همش دارم زجرش میدم هر کی میاد میگه بس کن اشتباه کرده دیگ این کار رو نمیکنه ،حتی امروز صبح ک رفتم مغازه یه مشتری اومد جلو اونم ابروش رو بردم فقط میخام جلو این اون رسواش کنم دیگ نتونم سرش بلند کنه ب یه زن نگاه کنه
چن روزه همش دارم زجرش میدم هر کی میاد میگه بس کن اشتباه کرده دیگ این کار رو نمیکنه ،حتی امروز صبح ک ...
نه این روشم که اشتباه
باید چیزی بنامت کنه و حق و طلاف بگیری
تا دیگه از اینغلطا نکنه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
دخترای این دوره زمونه بعضی هاشون کم حیا هستن و به راحتی به مرد متاهل هم آویزون میشن؛ همش تقصی ...
مغازه ب اسم منه کامل ،خونه ک در حال ساخته اونم ب اسم منه،اره دختره بهش پیشنهاد داده بوده شوهرم یه بار فش و حرف بهش زده ک من متاهل هستم گفته اشکالی نداره من دوست دارم بعد شوهرم میگ من عمدا بهش پیشنهاد خونه خالی دادم تا دلش بسوزه و دست از سر من برداره
از من خیلی پشیمونه همش گریه زاری ولی بهش گفتم نمیبخشمت چون هیچی ندارع هر چی هست مال منه ب اسم ...
یه نکته بهت بگم
تو روانشناسی میگن همون اول که مرد غرورش رو زیر پا گذاشت و گفت ببخشید شما هم حداقل در ظاهر ببخشید اش چون ممکنه با غرور و نبخشیدن شما، مرد هم بیفته رو دور لجبازی....
اگر هی بهش بگی نمیبخشمت بیشتر به دوست دخترش نزدیک میشه چون تو باهاش بدی ولی اون باهاش خوبه...
چند روز کمی باهاش سر سنگین باش بعدش هم چند روز باهاش معمولی باش...
خودت رو لوس کن...
مثلا چند روز دیگه بهش بگو برو برام گل رز بخر شاید بخشیدمت
🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀