2821
2789
عنوان

hcg

75 بازدید | 12 پست

سلام چرا hcg پیدا نمیشه امروز هر جا رو گشتم پیدا نکردم بعضی ها داشتن ولی ندادن گفتن جلوشو بستن به زور یه فولیکول پیدا کردم اونم امپول نیست تو سایز ۲۳ و ۱۶ هست میترسم تا فردا اون کیست بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اصلا موندم چرا نمیدن یا میگن تموم شده یا پنهون کاری میکنن دولت خودش میگه بچه بیار بعد خودشم یه امپول مهم رو که تو بچه اوردن تاثیر داره کمیابش کردن پس چطور نازاها بیارن ؟ خودشم ۱۵ تومن بود میگن شده ۹۰ تومن

ولی اصلا موندم چرا نمیدن یا میگن تموم شده یا پنهون کاری میکنن دولت خودش میگه بچه بیار بعد خودشم یه ا ...

من قبل عید گرفتم 20 تومن الان میگن خیلی گرون شده به نظر من الان که تابستونه قشنگ میشه فعالیت کرد فردا صبح برو پیاده روی بعد از ظهر هم ایروبیک برو تو خونه مطمئن باش آزاد میشه

من قبل عید گرفتم 20 تومن الان میگن خیلی گرون شده به نظر من الان که تابستونه قشنگ میشه فعالیت کرد فرد ...

انشالله یه مدت pco. بودم اصلا فولیکول نداشتم الان اون رفع شده فولیکول دارم نمیترکه ای خدا چه دردیه خودشم عادت نمیشم با امپول میشم ولی قشنگ فولیکول دارم میترسم امپول بزنم ولی نگیییییییره 😭😭😭

بعد ماه پیش متفورمین خوردم و دوسین و ورزش داشتم روز 13 رفتم سونو گفت تخمک آزاد کردی یعنی میخوام بگم ...

مرسی چه راهنمایی خوبی عزیزم 😘 اره حرف شما درست منم خیلی وقته داروی محرک نخوردم ولی فولیکولم ازاد نمیشه کیست میشه فعلا مجبورم امپول بزنم