سلام چرا hcg پیدا نمیشه امروز هر جا رو گشتم پیدا نکردم بعضی ها داشتن ولی ندادن گفتن جلوشو بستن به زور یه فولیکول پیدا کردم اونم امپول نیست تو سایز ۲۳ و ۱۶ هست میترسم تا فردا اون کیست بشه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی اصلا موندم چرا نمیدن یا میگن تموم شده یا پنهون کاری میکنن دولت خودش میگه بچه بیار بعد خودشم یه امپول مهم رو که تو بچه اوردن تاثیر داره کمیابش کردن پس چطور نازاها بیارن ؟ خودشم ۱۵ تومن بود میگن شده ۹۰ تومن
ولی اصلا موندم چرا نمیدن یا میگن تموم شده یا پنهون کاری میکنن دولت خودش میگه بچه بیار بعد خودشم یه ا ...
من قبل عید گرفتم 20 تومن الان میگن خیلی گرون شده به نظر من الان که تابستونه قشنگ میشه فعالیت کرد فردا صبح برو پیاده روی بعد از ظهر هم ایروبیک برو تو خونه مطمئن باش آزاد میشه
من قبل عید گرفتم 20 تومن الان میگن خیلی گرون شده به نظر من الان که تابستونه قشنگ میشه فعالیت کرد فرد ...
انشالله یه مدت pco. بودم اصلا فولیکول نداشتم الان اون رفع شده فولیکول دارم نمیترکه ای خدا چه دردیه خودشم عادت نمیشم با امپول میشم ولی قشنگ فولیکول دارم میترسم امپول بزنم ولی نگیییییییره 😭😭😭