2777
2789
عنوان

توده سفت در پهلو 😭

5571 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من یه هفته ای میشه میرم باشگاه بعدم تو خونه حلقه میزنم روز اول که حلقه زدم خوب بود فرداش به شدت کبود شد و درد میکرد ولی من باوجود کبودیا و دردش بازم ادامه دادم وهرروز حلقه میزدم یه هفته تقریبا زدم بعد الان کبودیا کمتر شده ولی رو یکی از پهلوهام یه چیزی سفت شده حالت دایره ای شکل هست دست که میزنی سفت سفته ،از مربیم پرسیدم گفت طبیعیه ولی امروز رفتم دکتر گفت اگه تا یه هفته دیگه خوب نشد برو سونو گرافی ببین چیه شاید توده چربی باشه 😭😭تورو خدا اگه برا شما پیش اومده بگین چکار کردین خوب شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش من هم داشتم اگه اذیت نمی کنه که کاریش نداشته باش ولی برای من بزرگ شد و از روی لباس دیده میشد سونوگرافی دادم گفتن چربی نیست یه اسم دیگه گفتن و باید درمیاوردم چربی که چیزی نیست یه عمل ساده بیست دقیقه ای انجام دادم درش آوردم 

نه هیچی نیست خوب میشه نهایتا توده چربی باشه که خیلی راحت در میاد نگران نباش 

دکتر گفت نمیتونه از حلقه باشه شاید از قبل توده چربی بوده بعد حلقه زدی تحریک شده ولی از قبل چیزی نبود مطمئنم

دکتر گفت نمیتونه از حلقه باشه شاید از قبل توده چربی بوده بعد حلقه زدی تحریک شده ولی از قبل چیزی نبود ...

آره دیگه اونم ممکنه تحریک شده باشه ولی توده ی چربی هم باشه من خیلیا رو دیدم که در آوردن راحت بوده اصلا نترس 

بیااا منم همینجوریم وای

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه

سمت راست پهلومه مابین پهلو و لگنم.دارم میمیرم ازترس دیشب رفتم دکتر گفت ۹۹درصد ک توده چربی یاغده لیپومه نگران نباش و اینا سونونوشته نرفتم هنوز.منم لاغرکردم پیاده روی و ورزش الان یکهفتس فهمیدم متوجه شدم

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
آره دیگه اونم ممکنه تحریک شده باشه ولی توده ی چربی هم باشه من خیلیا رو دیدم که در آوردن راحت بوده اص ...

دکترگفت باید سونو بدی معلوم شه چیه شاید غده چربی باشه مطمئن نبود منم که هنوز سونو ندادم میترسم چیز دیگه ای باشه😢

دکترگفت تاوقتی اذیتت نمیکنه عمل نکن الکی.کوچولوعه اندازه نخود ولی سفته دست میزنم متوجهش میشم فقط

سمت راست پهلومه مابین پهلو و لگنم.دارم میمیرم ازترس دیشب رفتم دکتر گفت ۹۹درصد ک توده چربی یاغده لیپو ...

از من سمت چپ هست سفت من حلقه زدم اینجور شد بر منم سونو نوشته