2777
2789
عنوان

دندان ‼️‼️

366 بازدید | 18 پست

دوستان پولش مهم نیست لطفا نظر علمی اگر میدونید بدید دوستان دندون پزشک و کاربلداا

احساس میکنم ادم اهنیم 💔💔

الان نرخ پر کردن دندون با مواد سفید چقدره؟

چندتا دندون پر کرده با مواد سیاه دارم و پوسیدگی 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
نه ضرر داره
0
0%
چرا دوست دارم دندونام کامل سفید باشن
0
0%
دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ببخشید بانو شرمنده اشتباه اومدم

اشکال نداره حالا نظر بده اومدی 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
نه ببخشید بانو شرمنده اشتباه اومدم

ببینم اگر پسری بگو ببینم کادو تولد یا مناسبتی حالا کلا چی دوست دارید بگیرید ؟! 

قشنگ نظر بده دستم بیاد 

به نظرم بانو اگه دندونتون عقب هست و تو دید نیست امالگام خوبه. اگه خیلی تو چشم میزنه تعویضش کنید

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.
ببینم اگر پسری بگو ببینم کادو تولد یا مناسبتی حالا کلا چی دوست دارید بگیرید ؟!  قشنگ نظر بده د ...

اخه چیزی که من دوست دارم ممکنه نامزدتون دوست نداشته بشه بانو

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.

بنظر بنده ک از نظر علمی هم ثابت شدس کامپوزیت برای سطح دندان می‌باشد چون ما بادندان های آسیاب باید قدرت زیادی داشته باشه و کامپوزیت این فشار رو نمیتونه تحمل کنه سریعا خورد میشه و اینک اگر سیاه بودن اذیتتون می‌کنه روکش کنید 

به نظرم بانو اگه دندونتون عقب هست و تو دید نیست امالگام خوبه. اگه خیلی تو چشم میزنه تعویضش کنید

اره عقبن یا بالا ولی احساس سنگیتی تو صورتم داره 

و اینکه برای خیلی وقت هستن فکر کنم باید پوسیدگی داشته باشه خیلی رو مخمه

چه کاریه  دندونمو پر میکنم بعدش میرم بلیچینگ میکنم

سفیدی دندونام خوبه 

یه وسیله ای میزارن دهنو باز نگه داره تو پیج دکترا دیدم نمی تونم تحملش کنم وگرنه دوست داشتمم برم نمیدونم بدون اون انجام میدن یا نه 

اخه چیزی که من دوست دارم ممکنه نامزدتون دوست نداشته بشه بانو

نامزد کجا بود کلا گفتم از طرف اقایون نظر بده برای یه اشناییه که کاری انجام داره احساسی نیست جریان

اره عقبن یا بالا ولی احساس سنگیتی تو صورتم داره  و اینکه برای خیلی وقت هستن فکر کنم باید پوسید ...

فکر کنم امالگام به نسبت کاموزیت سخت تره ولی سیاهه. به نظرم به دکتر نشون بدید اگه پوسیدگی داره و ترمیم میخواد بگید کامپوزیت بزاره

بنظر بنده ک از نظر علمی هم ثابت شدس کامپوزیت برای سطح دندان می‌باشد چون ما بادندان های آسیاب باید قد ...

خیلی ممنون 

هزینه روکش میدونید ؟!