2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله من خیلی جست جو کردم اخرش رسیدم ب یک ختم

نذر ۴۰ نماز استغاثه ب امام زمان بعد از نماز صبح

۴۰ روز بخونیش

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
زیارت عاشورای حق شناس من خییلی شنیدم که غیر ممکن رو ممکن کرده

شما دگیر یه مشکلی هستین که به دست یکی از اطرافیانتون که باهاش رودربایستی دارین حل می شه بهش بگین براتون درست می کنه 

من مرد هستم 
اتفاقا باورت نمی شه چقدر سریع مشکلت حل می شه فقط باید یکم صبور باشی من اتفاقات خیلی خوبی می بینم&nbs ...

به نظرت کی خونه میخرم؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

شما باید یه مدت صبر کنی تو ایندتون یه خونه زیبا می بینم چند تا ماشین هم می خرین 

وای یا خدا 

بگو آینده داداشام چطوره؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی