2789

من چهار روز از شروعلایمم گذشته  تست ندادم ولی مطمعنم امیکرونه چون تا بحال اینطور مریض نشده بودم  اول همسرم مبتلا شد که امیکرونو انکار میکرد و خودشو قرنطینه نکرد  بعد از پنج روز من با سوزش گلو وبعد بدندرد شدید وتب روبرو شدم  که مرتب مسکن میخورم و قرص ازیترومایسین اما بهتر نشدم و الان سرفه های خلط دار هم اضافه شده و تبم قط نمیشه  دخترمم بینیشو جراحی کرده وهردومون توی اتاقامون قرنطینه شدیم  خیلی سخت میگذره  اصلا حال دکتر رفتن ندارم  کسی مثل من بوده که خوب شده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چهار روز از شروعلایمم گذشته  تست ندادم ولی مطمعنم امیکرونه چون تا بحال اینطور مریض نشده بودم ...

معلومه که خوب میشی این چه حرفیه. مایعات زیاد بخور. به یکی بگو واست آبمیوه طبیعی بخره. تند تند بخور. دمنوشم بخور. سوپم بخور.خودتو تقویت کنی سریع خوب میشی‌

ولی اگر فقط خودتو بندازی تو اتاق هیچی نخوری طول میکشه خوب شی

تب و سرفه داشتی  اگه داشتی چندروز طول کشید تا قطع بشه و دارو چی خوردی

ببخش دیر شد رفتم به بچه ها شام بدم من خودم یک هفته گلو درد شدید و گوش درد سردرد داشتم ازیتومایسن هم استفاده کردم انگار نه انگار دیگه روز آخرین قرص ازیتو گلوم خوب شد سردرد و گلو بهتر شد فقط متاسفانه دل درد دارم چند روزه و تهوع و اسهال و استفراغ شروع شده مایعات زیاد بخور ویروس از بدنت بره بیرون لیمو عسل یکسره بخور زنجبیل عالیه من توی هفته دوم هستم دوتا بچه کوچیک دارم با اینا سخته هی بلندم میکنن انشاالله بهتر میشی چرا خوب نشی به نیتت یه حمد خوندم و یه آیت الکسی بهتر شی

ضمنا گفتی تب من همین الان هم دارم منتها کمتر شده دوران داره باید بگذره برای سفره هم من فقط شربت تئوفیلین خوردم عالیه روم جواب میده روزی دوبار وگرنه داشتم از سرفه خفه میشدم دیگه

ببخش دیر شد رفتم به بچه ها شام بدم من خودم یک هفته گلو درد شدید و گوش درد سردرد داشتم ازیتومایسن هم ...

منم اسهال ودرد شکمی دارم   مرسی از راهنماییت و دعا  انشالله زودتر خوب خوب میشی  

ببخش دیر شد رفتم به بچه ها شام بدم من خودم یک هفته گلو درد شدید و گوش درد سردرد داشتم ازیتومایسن هم ...

تا جاییکه اطلاع دارم برای دلدرد فاموتیدین میدن  من خودم سرخود دارم میخورم  چون این داروها معده و روده رو داغون میکنن