2777
2789
عنوان

چطور میتونم کتک های شوهرمو تلافی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 118 پست

123زنگ بزن بخدا میان

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی عزیزم دستاش بشکنه

توروخدا وقتی عصبی میشه اون طفل معصوم ازش دور کن 

قلبم آتیش میگیره میشنوم یکی با بچش اینجوری رفتار میکنه

بترسونش بگو زنگ میزنم ۱۱۰،میگم امنیت جانی نداریم

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

تو کار خدا موندم که چطور همچین آدمایی سالم هستن و هیچیشون نمیشه

غصه نخور برا منم کم و بیش همینه

اینقدر سپردم به خدا که دیگه خودم خسته شدم و نمیدونم کی تاوان میده چون میبینم روز به روز سالم تر و اونی که از پا داره در میاد خودمم

واقعا میان؟؟ ۱۱۰ که نیومد هر چی التماسشون کردم نیومدن

آره میان مداخله میکنن

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ی راهکار میگم انجام بده....برو کلاس کاراته و بوکس ولی بهش نگو کجا میری بگو میرم برا ارایشگری خیاطی ی ...

میگه هیچ جا نمیتونم برم بعد تو باشگاه هم وزن باهم فایت  میکنن نه 90با52

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
الهی عزیزم دستاش بشکنه توروخدا وقتی عصبی میشه اون طفل معصوم ازش دور کن  قلبم آتیش میگیره میشن ...

فدات شم ببخش ناراحت شدی. نمی‌ذاره زورم بهش نمی‌رسه انگار واسه اذیت کردن من بیشتر بچرو اذیت میکنه

کم خونی داسی شکل بود ،تحت درمانم ،خوب نشم پیوند مغز استخوان میکنن

یعنی همون سرطان خون بود که میگفتی؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اون ۳۹ من ۳۲ من ۵۳ اون ۹۰ کیلو

متاسفانه خیلی غول پیکر تره ، اگر زیاد تفاوت نداشتید یه راهکار دیگه میدادم

چند ساعت در روز وقت خالی داری؟

میتونی بچت رو بزاری و بری کلاس؟

شهرتون کلاس دفاع شخصی داره؟