خیلی کتک میزنه هم منو هم بچمو . هیچکسو ندارم اونم از این سوئ استفاده میکنه میگه میزنم میخوام ببینم صاحبت کیه؟ میگه میخوام ببینم کدوم ک س کشی میخواد بیاد حرف بزنه؟ میگه زنمی اختیارتو دارم میتونم بکشمت. بچمم میزنه میگه باباشم اختیارشو دارم. بچمو با گردن بلند میکنه از فحش و تهمتاش خستم. اینقد زور میگه خودم و بچم عقده ای شدیم. هی به زور بازوش مینازه. وقتی عصبی میشه مثه دیوونه ها میشه زبونشو میزاره لای دندوناشو فشار میده دستاشو به حالت پنجه میگیره و مثه آدم آهنی اما با سرعت میاد سمتمون و میزنه. تورو خدا نیاید بگید اینارو از کجا پیدا میکنید من که از اول نمیدونستم اینجوریه بعد ازدواج فهمیدم. کسی هم ندارم باهاش برخورد کنه. خیلی دلم میخواد ی بار درد کتکایی که میزنه رو بچشه. کاش یکی بود واسه ی بارم که شده کتکایی که میزنه رو سرش تلافی میکرد.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکرش هستم! شکرت..