2777
2789
عنوان

لطفا بیاید حدس جنسیت بدیدبرام😉🌺🌺🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 34 پست
آره عزیزم میدونم نی نی سوممه منم دوتای اول کلا علایمم فرق داشت باهم، سر پسرم حالت تهوع شدید ولی دختر ...

خدا براتون حفظشون کنه عزی

من حدسم میگه پسره

دعا کنین منم برای بار سوم باردار شم

رمزی چطوریه ؟ برا من سمت راستمه  نی نی شما دوس نداره بفهمی مگه زوره 😄 منم به شوهرم خیلی ح ...

منم ماه اول سعی میکردم فرار کنم از دست همسرم دورو برش افتابی نمیشدم روبوسی نمیکردم موقع رفت وآمدش🤣🤣🤣نظریه رمزی عزیزم به راست وچپی جفت کار داره نه جنین ممکنه جنین متمایل به راست باشه ولی جفتش چپ وصل باشه وکلا نتیجه فرق کنه 🌺

خودتو دوست داشته باش💫⭐️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه کار کردم برای تشخیص ، تئوری رمزی خیلی جوابه ولی برای من جنین وسط نمیشه تشخیص داد ان تی هم واضح ن ...

منم جنین وسط بود 

با سلفری فهنیدم چیه

بعدم من هم علایم پسرمو داشتم هم دخترمو

ولی یه حسی بهم میگفت دختره

یعنی علایم دختر پسرم زمین تا اسمون فرق میکرد

این از هردوش داشتم 

منم جنین وسط بود  با سلفری فهنیدم چیه بعدم من هم علایم پسرمو داشتم هم دخترمو ولی یه حسی بهم ...

عزیزم باز وقتی وسط باشه جنین بند ناف و کیسه زرده تقریبا جهت جانمایی جفت و نشون میده 🌺جدول چینی و تست کردین برای هر سه تا بچه تون؟؟؟درست بود!!

خودتو دوست داشته باش💫⭐️