من خدا را در قمقمه آب یافتهام در عطر یک گل در خلوص برخی کتابها و حتی نزد بیدینان اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافتهام.
روز تخمگذاری اقدام داشتم ۴روز بعدش لک قهوهای داشتم ۲روز،اوایل برای ۳هفته پاهام یخ یخ وسردم بود طوری که شبها لرز داشتم بعد ۷هفته گرمم شد پاها گرم،تهوع خیلی کم وحالتش و دارم کلا ۳.۴بار بالا آوردم،ترشی وشوری دوست دارم مخصوصا گوجه ونمک😋موهای سرم براق و نرم شده،رشد موهای پاهام قبلا خیلی پرمو بودم الان کم شده فوق العاده ولی پرپشت ومشکی🤔تا ۸هفته وزن کم کردم ولی همیشه گرسنه ام🌺🌺🌺🌺🌺خوب بگین شما حالا🌺🌺🌺🌺
علایمتو بگو عزیزم هرچند که اصلا اعتقادی ندارم من سر هردو دختر و پسرم علایمم یکی بود
آره عزیزم میدونم نی نی سوممه منم دوتای اول کلا علایمم فرق داشت باهم، سر پسرم حالت تهوع شدید ولی دخترم به نسبت کمتر اینبار خیلی کمتر🤣فقط مشترکام با دخترم گوجه دوست داشتم الانم دارم با پسرم از همسرم بدم میومد الانم همینطورم طفلی همسرم😂
ان شاالله که هرچی هس سالم و سلامت بغلش کنی و عاقلت بخیر بشه منم خیلی دوس دارم بدونم چیه دل ...
همه کار کردم برای تشخیص ، تئوری رمزی خیلی جوابه ولی برای من جنین وسط نمیشه تشخیص داد ان تی هم واضح نبود گفت زاویه ناب حد وسط برای شما نمیتونیم توی این موقعیت احتمال بدیم بلاخره نینیم از الان خیلی کلکه🤣