2777
2789
عنوان

اسباب کشی کمک

62 بازدید | 2 پست

دوشنبه قراره اسباب کشی کنیم این خونمونم میمونه اینجا همه وسیله هامو نمیبرم هیچ کاری نکردم میشه کسایی که تجربه دارین کمک کنین شکستنیارو چیکار کنم  چند دست رخت خوابو اینا ببرم  خونه جدید کوچیکه کابینت کامل نیست ی خوابم هست   🥴خودمم کاملا بی تجربه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

قبل از هر چیز چند برگ کاغذ سفید بذارید با یه خودکار. یه تعداد روزنامه هم بخرید و بیارید. چسب شیشه ای و بند پلاستیکی مخصوص کارتن هم بخرید.

تعدادی کارتن سالم و محکم پیدا کنید و بذارید کنار.

شکستنی ها رو بیارید لای روزنامه یکی یکی از بزرگ به کوچیک بذارید توی کارتن. کناره ها و بالای ظرفها رو با پارچه محکم کنید که تکون نخوردن. کارتن رو چسب بزنید. اگر خودتون قدرت دارید با بند دور کارتن رو محکم کنید اگر نمیتونید بدید یکی براتون ببنده.

قبل از بسته بندی اسم چیزایی که تو کارتن میذارید رو روی کاغذ بنویسید و کنارش شماره بذارید.

روی کارتن و اطراف کارتن شماره رو بنویسید.

چند قسمت کارتن کلمه شکستنی رو بزرگ بنویسید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com