2777
2789

نه فک کنم دروغه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به جای اینکه اجباریش کنن حذفش میکنن

من شنیدم اختیاریش کردن. و دکترا هم حق ندارن پیشنهاد غربالگری بدن به مراجعه کننده 🤦🏻‍♀️

حالا فردا میان کلا حذفش میکنن

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
 به جای اینکه اجباریش کنن حذفش میکنن من شنیدم اختیاریش کردن. و دکترا هم حق ندارن پیشنهاد غرب ...

عزیزم پیشنهاد میدن  

ولی میگن اگه میخوای برو نمیخوای ام که هیچ 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
مرسی عزیزان. خدا خیرتون بده. خیالم راحت شد. دلم متل سیر و سرکه میجوشید. آخه سنم بالاست باردار شدم نگ ...

نگران نباش دوست من ۳۷ سالشه اتفاقا دکتر براش سل فری نوشت گفت چون سنت بیشتر از ۳۵ ساله اگه مشکل مالی نداری بهتره سل فری بدی

دوبار غربالگری هست درسته؟ لطفا اگر کسی اطلاع از زمانش داره منو راهنمایی کنه چون اینطوری که میگین شاید پزشک پیشنهاد نده

من هفته هفت بارداری هستم تازه. 

کی باید برم برای غربالگری 

غربالگری خوبه در صورتی که جوابش هم درست باشه و به اشتباه ریسک سندروم نزنن که بفرستن آزمایش ژنتیک و بدترین استرس رو به زن باردار وارد کنن. من غربالگری اولم ریسک سندروم داشتم گفتن آزمایش ژنتیک بده رفتم ژنتیک خداروشکر بچه سالم بود ولی دق کردم تا جوابش بیاد. دوباره غربالگری دوم رفتم باز ریسک سندروم زده بودن. آخر دکترم گفت خیلی به غربالگری ها اعتماد نیست اگه سن مادر زیر 35 باشه و با همسرت فامیل نباشین و تو اقوام سندروم نداشته باشین احتمالش خیلی کمه

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️