2777
2789

وقتی سقط رو واگذار کردن به قاضی که هیچ علم پزشکی نداره چه فایده داره غربالگری 

تو این شرایط که اجازه سقط نداری اصلا بچه آوردن بزرگترین ریسکه 

تازه آزمایش هم که میدی ثبت میشه اطلاعاتت و بعدم پیگیری میشی 

یعنی قشنگ میتونیم اسم ایران رو به گیلیاد تغییر بدیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غربالگری خوبه در صورتی که جوابش هم درست باشه و به اشتباه ریسک سندروم نزنن که بفرستن آزمایش ژنتیک و ب ...

فقط مساله سنم هست. با همسرم فامیل نیستم و توی فامیل هم سندروم نداریم. ولی سنم 38 ساله. 

فقط مساله سنم هست. با همسرم فامیل نیستم و توی فامیل هم سندروم نداریم. ولی سنم 38 ساله. 

نگران نباشید اطرافیانم زیاد بودن کسانی که سنشون حدود شما بود و بچشون هم سالمه

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
وقتی سقط رو واگذار کردن به قاضی که هیچ علم پزشکی نداره چه فایده داره غربالگری  تو این شرایط که ...

خیر نبینن این چه قانونیه آخه جوانی جمعیت به چه قیمتی. یه مشت بچه معلول ذهنی و جسمی هم هزینه روحی و مالی داره برای خانواده هم جامعه 

وای چقدر گرونه 😓 من بارداری دومم هست. به بچه سالم و باهوش 10 ساله دارم

واجب که نیست غربالگریها هم کافیه ۱۲ هفته سونو و آزمایش داره دوباره ۱۶ هفته آزمایش داره ۱۸ هفته سونو 

الهی که اینطور باشه  کلا آدم خیلی استرسی هستم

مادرشوهر من ۵۰ سالش بوده شوهرم به دنیا اومده اون موقع هیچ سونو و غربالگری هم نمیدادن و بچه سالم بوده احتمال اینکه مشکل داشته باشه خیییلی کمه خیالت مخصوصا که یه بچه سالم داری و تو فامیل هم مورد مشکل دار ندارید

منم خیلی استرسی هستم و واقعا اون روزا برام وحشتناک بود بس که گریه کردم و انتظار کشیدم تا جواب ژنتیک بیاد. گفتن سالمه خیالم راحت شد بعد که غربالگری دوم باز گفتن ریسک داری باز استرس گرفتم تا آخر بارداری با این که دکترم گفته بود خیالت راحت باشه و جواب غربالگری اشتباهه ولی لحظه زایمانمم همه فکرم این بود که بچم سندروم نباشه

اصلا خود آزمایش ژنتیک هم. خیلی استرس داره چون دکترم گفت آمنیو نده ریسک سقط رو بالا میبره فقط سلفری بده. 

من رفتم واسه سلفری بعد دکتر ژنتیک اصرار داشت آمنیو بده ولی قبول نکردم خداروشکر. 

😓😓😓😓 خدا را شکر که سالمه

ممنون عزیزم ان شاءالله که خدا به شما هم بچه سالم بده و هیچ استرسی تو بارداری نداشته باشی.