2777
2789
عنوان

چکار کنم پدر مادرم از هم جدا شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 56 پست
شما فکر خودت باش طلاق اونا مشکل تو رو حل نمیکنه حداکثر توانت رو بزار رو درس خوندن و کار پیدا کردن و ...

هیچ‌کاری نیستت 

من پول دانشگام ندارم دیگه 

صبح تا شب دنبال کارم ولی هیچکاری نیستت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۴

یعنی مامانت ۱۲ سالگی تو رو به دنیا آورده؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
برو باهاش صحبت کن بگو داری عمرتو ب باد میدی داری پیر میشی حداقل جدا بشی خودتیو خودت وظیفت نیس به مرد ...

هزار بار بش گفتم 

ولی مثل سگ میترسه خسته شدم از این شدت از بر عرضگی یه زن 

وای خیلی جالبع من الان 36 سالمه یه لحظه فکر کردم دختر 24 ساله داشته باشم، ترس برم داشت 😶

خاله من ۳۵ سالشه تازه عقد کرده 😂😂

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
هزار بار بش گفتم  ولی مثل سگ میترسه خسته شدم از این شدت از بر عرضگی یه زن

از زنی که 13 سالگی مجبور به بچه دار شدن شده، دیگه چه عزت نفس و اعتماد به نفسی ازش مونده که قادر به تصمیم گیری باشه، لطفا میدونم شرایطت سخته ولی اینجوری در موردش حرف نزن 

طفلی مامانت ۱۳ سالش بوده تورو دنیا اورده🤦‍♀️

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

۳سال از من کوچیکتری شوهرم همسن پدرته۴۳ سالشه😐

از یه مشاور کمک بگیر

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
هزار بار بش گفتم  ولی مثل سگ میترسه خسته شدم از این شدت از بر عرضگی یه زن

اگه میخوای جدا شن هرروز بشین باهاش صحبت کن بهش روحیه بده بگو بعد جدا شدن زندگیتون قشنگ میشه ارامش میاد و این حرفا کوتاه نیا که تاثیر بزاره و از ذهنش بیرون نره اگ هر هفته بشینی بگی یادش میره

منم دنبال کارای مامانم تا دادگاه رفتم بابام اعتیاد داشت فک کن نمیژاشت حتی خونه خالم بریم سرکار نمیرفت بددل بود بابامم انداختیم زندان مث احمقا رفتم شهادت هم دادم مامان اشغالم دوباره رفت رضایت داد دیگه منم شوهر دادن به یکی مث خودش الان من دارم زندگی ننه اشغالمو تکرار میکنم روز خوش نبینن همه تقصیرارو انداختن گردن من 

مادر شما قربانی کودک همسری 

چشماشو باز کرده و دنیا رو شناخته شوهرشو کنار خودش دیده 

و خب طبیعی که ترس داشته باشه از زندگی بدون شوهرش !!! 

در این ازدواج ها شوهر میاد جای والد و میگیره 

مثل تموم ماهایی که ترس داریم پدر و مادرمونو از دست بدیم یا اینکه ترکمون کنن 

مادر شماهم همینجوریه !!! 

نمیشه بهش ایراد گرفت حقیقتن !!!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•