2777
2789
عنوان

چکار کنم پدر مادرم از هم جدا شن

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 56 پست
بچه طلاق مثال بود برای کمترین حالتش  شما پدر نداشته باشی از نعمت پدر محروم میشی  سعی کنی ...

اگر این پدره من پدر نمیخوام 

از بعد تولدم من اصلا پدری نداشتم 

معتاد مفنگی ترک‌نمیکنه فقط پولامونو خرج موادش میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش بازگیره اسمش رو یادم نیست اومده بود ماه عسل میگفت پدرم معتاد بود هرچی میبردیمش کمپ ترک نکرد 

آخرش ماهم ولش کردیم 

چند سال بعد که پدرش مرده بود اتاق پدرش رو پیدا کرده بودن باباش عکس و فیلم هایی که از اینها داشت رو نگاه می‌کرد 

دختره گریه میکرد میگفت ای کاش به پدرم بازهم فرصت می‌دادیم 

تو بگو بابات بدترین بابای دنیا ولی بازهم همین که پدر داری خودش یه نعمت بزرگه که خیلی ها ازش محرومن 

پدرت هرچی هم که باشه اصلا به شما هیچ علاقه ای هم نداشته باشه باز هم دین به گردن شما داره گناه داره 

برید مشورت کنید چجوری اصلاحش کنید تا به زندگی برگرده

پدرومادر دوستم هم هر روز دعوا داشتن ،پدرش اصلا کار نمی‌کرد همش مادرش  میرفت کارگری روستا زندگی میکردن سه تا دختر یه پسر،مادرش جدا شد و با بچه هاش اومدن خونه مادربزرگش شهر ،مادربزرگ حمایت کرد بچه ها رفتن مدرسه مادر هم مدرک خیاطی گرفت و خیاطی میکرد بعد چهار سالی یه خونه رهن کردن و مستقل شدن و گاهی هم به دیدن پدرشون میرن خداروشکر حالشون خوب... ان شاءالله که زندگی شما هم خوب بشه کافی مادرتون اراده کنن
میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏
خودش میخواسته  به خاطر حرف بقیه منو باردار شد وقتی ک‌پدرم یه معتاد مفنگی بود بی پول بودن کلا ی ...

اون یه کودک بوده یه بچه چه انتظاری دارید ازش

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

راه حلش این کار نیست. اول اینکه باید بزرگترا بیان پا وسط بذارن صحبت کنن با مادرتون.

پدرتونم باید تشویق کنن برن بازپروری.

خیلیها بودن که اعتیاد داشتن. ماشاءالله محل ما که از هر خونه ای حداقل یکی در میاد که یا الان معتاده یا قبلا بوده یا لابد بعدا میشه  

بهرحال بودن کسائی که ترک کردن الانم زندگی سالمی کنار خانواده شون دارن.

جدا بشن زندگی شما بهتر نمیشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نه پدرش که فوت کرده  مادرشم‌ که یه پیرزنیع که فقط به فکر‌ س .سه  مامانم داره باهاش دربار ...

موضوع مهمیه تو زندگی زناشویی... خیلی مهمه ...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

شما که وضعیت رو میدونستید برا دانشگاه دولتی سفت و سخت میخوندید الان هم دیر نشده اگه پول ادامه دادن رو ندارید انصراف بدید و دوباره برای کنکور بخونید یا اینکه حرفه ای یاد بگیرید آرایشگری خیاطی ...فنی حرفه ای کلی دوره رایگان داره یا با هزینه کم. با طلاق گرفتن اونها از هم چی درست میشه؟